Θεσσαλονίκη: Κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ εξω από εφημερεύοντα νοσοκομεία

Θεσσαλονίκη: Κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ εξω από εφημερεύοντα νοσοκομεία

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται έξω από τα νοσοκομεία της πόλης για τη διεξαγωγή τεστ, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κικίλιας έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου επισκέπτεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς».

https://twitter.com/Vkikilias/status/1323165864909328385?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1323165864909328385%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kathimerini.gr%2Fsociety%2F561140344%2Fthessaloniki-kinites-monades-toy-eody-exo-apo-efimereyonta

Βγαίνοντας από το ΑΧΕΠΑ, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι η επιδημία «εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στη Θεσσαλονίκη».

«Η δημόσια υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιορίσουμε τη διασπορά. Θα εισηγηθώ λήψη περαιτέρω μέτρων στον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε.

Η ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 17:00 απόγευμα.

«Προς καθολικό lockdown»
Την εκτίμηση ότι δεν θα αποφευχθεί ένα καθολικό lockdown, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Επιπλέον, προανήγγειλε νέα αυστηρότερα μέτρα για τη συμπρωτεύουσα, που περιλαμαβάνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 ή τις 9 η ώρα το βράδυ καθώς και απαγόρευση μετακινήσεων εκτός του νομού.

«Είμαστε σε έναν πόλεμο αυτή τη στιγμή και πρέπει σήμερα να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το κακό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ