Θεσσαλονίκη: Κοντά στη γυναίκα που άρπαξε την 10χρονη οι Αρχές -Από το στενό περιβάλλον της οικογένειας

Θεσσαλονίκη: Κοντά στη γυναίκα που άρπαξε την 10χρονη οι Αρχές -Από το στενό περιβάλλον της οικογένειας

Πολύ κοντά στη γυναίκα που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα από την Άνω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Πέμπτη φαίνεται να είναι οι αστυνομικές Αρχές.

Η εν λόγω γυναίκα φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από το ίδιο το ανήλικο κοριτσάκι και πλέον οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν αρκετές πληροφορίες στα χέρια τους και συνεπώς σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένονται εξελίξεις. Την ίδια ώρα ωστόσο έχει ξεκινήσει και εισαγγελική έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, καθώς εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ένα κορίτσι 10 ετών γυρνά μόνο του από τον σχολείο, ενώ άλλες επιπρόσθετες πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές καθιστούν απαραίτητη την περαιτέρω διερεύνηση.

Έτσι αναμένεται να εξεταστεί τόσο οικογενειακός, όσο και ο στενός κοινωνικός περίγυρος της μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκτιμηθούν εάν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της είναι αυτές που αρμόζουν.

Αναζητούν μια γυναίκα από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όπως όλα δείχνουν μπαίνουν στην τελική ευθεία. Μια γυναίκα από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας, η οποία φέρεται να αναγνωρίστηκε από την 10χρονη και η παρουσία της επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας αποτελεί τη βασική ύποπτο για το περιστατικό και οι αστυνομικές Αρχές την αναζητούν τα τελευταία 24ωρα. Παράλληλα, τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας επιχειρούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να απαντήσουν στο βασικό ερώτημα που παραμένει αναπάντητο. Ποιο το κίνητρο της απαγωγής της 10χρονης;

Δικηγόρος Οικογένειας: Γνωστή της Μαρκέλλας η γυναίκα που την άρπαξε

Την ίδια ώρα, την εμπλοκή γυναίκας με κόκκινα μαλλιά στην υπόθεση επιβεβαίωσε η συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης η οποία είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη. «Φυσικά και υπάρχουν τα στοιχεία, όμως δεσμευόμαστε ότι η υπόθεση είναι σε προανάκριση και πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα», σημείωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», η Ανθούλα Ανάσογλου.

Σε καλή κατάσταση το 10χρονο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της μικρής μαθήτριας, αυτή σύμφωνα με πληροφορίες βελτιώνεται συνεχώς, αφού δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ το οποίο υπέστη. Παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους και μέχρι στιγμής οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη κακοποίησης.

Την ίδια ώρα την εκτίμηση που επικρατεί ότι το άτομο που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα προέρχεται από το περιβάλλον της οικογενείας επιβεβαίωσε στο iefimerida.gr και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, σημειώνοντας παράλληλα πως το παρελθόν υπήρχαν πληροφορίες που αφορούσαν τη καταλληλότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αδερφός 10χρονης: Μπορώ να πάρω εγώ την επιμέλειά της

Σημειώνεται ότι για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, μίλησε στο Mega και ο αδελφός της 10χρονης Μαρκέλλας. «Από την πρώτη στιγμή τα αδέρφια και η οικογένεια είναι δίπλα στη Μαρκέλλα. Τρέχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις οργανώσεις, και το Χαμόγελο του Παιδιού, που βοηθούν. Απλά θέλω να κάνω ένα ερώτημα: Πώς γίνεται κάποιος να κρίνει ποιο είναι το σωστό για την αδερφή μου; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αυτή την κατάσταση. Υπάρχω και εγώ και η αδερφή μου που μπορούμε να πάρουμε την επιμέλεια. Αν δεν εξεταστούμε, έχουμε δουλειά, έχουμε σπίτι, ποιος θα το κρίνει;», δήλωσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS