ΕΛΛΑΔΑ

Αμερικανικό περιπολικό έκανε καταδίωξη στους δρόμους της... Θεσσαλονίκης -Φωτό από τα γυρίσματα του Μπαντέρας

Εντυπωσιακές σκηνές γυρίστηκαν μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες της ταινίας «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η πρώτη κλακέτα στον Περιφερειακό ήχησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης και ανά διαλείμματα ο σκηνοθέτης και η παραγωγή της ταινίας προέλαυναν στον κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Ισπανό σούπερ σταρ του Χόλιγουντ. Τα πρώτα «takes» πραγματοποιήθηκαν μόνο με τον Αντόνιο Μπαντέρας να οδηγεί στην Περιφερειακή Οδό, ωστόσο στο σενάριο προβλεπόταν και σκηνή καταδίωξης με όχημα της αστυνομίας.

Λίγο μετά τις 00.00 τα ξημερώματα και αφού επέστρεψε στο σημείο των γυρισμάτων ο σταρ του Χόλιγουντ από σύντομο «break», στην Περιφερειακή Οδό εκτός από το επιβλητικό μαύρο muscle car «Barracuda», κατέφθασε και ένα… αμερικάνικο περιπολικό, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη σκηνή καταδίωξης στον κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

antonio banderas gyrismata thessaloniki1

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr το γύρισμα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2.30 το πρωί, ενώ μέχρι και εκείνη την ώρα δεκάδες θεατές είχαν συγκεντρωθεί πίσω από τις μπάρες της Περιφερειακής Οδού για να πάρουν μία «γεύση» από το Χόλιγουντ, στη Θεσσαλονίκη.

antonio banderas gyrismata thessaloniki2

Φυσικά, τα φώτα για ακόμη μια φορά συγκέντρωσε το επιβλητικό μαύρο muscle car με τίτλο «Barracuda» που θα οδηγεί στην ταινία -σύμφωνα με το σενάριο- ο Αντόνιο Μπαντέρας, καθώς δεκάδες νεαρά άτομα έσπευσαν να φωτογραφήσουν εκτός από τον Ισπανό σούπερ σταρ, και το εντυπωσιακό όχημα που έφερε η παραγωγή για τις ανάγκες της ταινίας.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το χωριό μου το Παγκράτι

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο γεωπολιτικός κατήφορος της Ευρώπης

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS