Θεσσαλονίκη: Προκλητικός ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 21χρονη - «Αν περνούσε από διάβαση, τίποτα δεν θα είχε συμβεί»

Θεσσαλονίκη: Προκλητικός ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 21χρονη - «Αν περνούσε από διάβαση, τίποτα δεν θα είχε συμβεί»

Συντετριμμένος υποστηρίζει ότι είναι ο 26χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι «προέχει η κατάσταση της υγείας της».

Σύμφωνα με το voria.gr, ο 26χρονος κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, διότι δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν από τις 11 το πρωί, ο 26χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

«Σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος, οφείλω να πω πως αν η πεζή δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση. Φοβήθηκα και έφυγα, γιατί δεν είχα άδεια παραμονής», είπε ο 26χρονος μέσω του δικηγόρου του.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2023 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS