Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί του 23χρονου για τη δολοφονία του Άλκη

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί του 23χρονου για τη δολοφονία του Άλκη

Κρίσιμος αποδείχθηκε ο ρόλος του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η επίθεση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης, οι οποίοι ήταν μαζί με τον Circau στο αυτοκίνητο.

Οπως γράφει το thesstoday.gr, κρίσιμος αποδείχθηκε ο ρόλος του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η επίθεση, αλλά και η κατοπινή αξιοποίηση πληροφοριοδοτών μέσα από το χώρο των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι θεωρούν πώς ανεξέλεγκτες συμμορίες κακοποιών οι οποίες έχουν παρεισφρήσει στους Συνδέσμους Φιλάθλων χρησιμοποιούν ως πρόσχημα οπαδικές διαφορές, ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση, με κλοπές, ξυλοδαρμούς και δολοφονίες.

Σεσημασμένοι οι δράστες
Όπως και ο βασικός κατηγορούμενος, έτσι και οι δράστες έχουν βεβαρημένο ποινικό παρελθόν ληστειών και κλοπών.

Η πρόφαση των ομάδων, λειτουργεί ως προκάλυμμα για συμμορίες ληστών. Αυτές οι ομάδες, σαν αυτή στην οποία ανήκε ο 23χρονος Αλβανός έχουν περάσει πλέον σε απρόκλητες δολοφονικές επιθέσεις, κατά μεμονωμένων ατόμων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ