Θεσσαλονίκη: Ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου της η 50χρονη Ελισάβετ - Ευθανασία για τα τρία τσοπανόσκυλα που της επιτέθηκαν ζητά ο πρώην σύζυγος της

Θεσσαλονίκη: Ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου της η 50χρονη Ελισάβετ - Ευθανασία για τα τρία τσοπανόσκυλα που της επιτέθηκαν ζητά ο πρώην σύζυγος της

Σε σοκ παραμένουν όλοι οι κάτοικοι του χωριού Νεοχωρούδα στον δήμο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης μετά τον τραγικό και παράλογο χαμό της 50χρονης Ελισάβετ Κουζιώρτη, μητέρας δύο αγοριών, η οποία κατασπαράχτηκε, το απόγευμα της Κυριακής, από τρία τσοπανόσκυλα μέσα στην αυλή του σπιτιού της. Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε μέσα στην αγκαλιά του μεγαλύτερου γιου της Δημήτρη, ενώ, σύμφωνα με τη συγκλονιστική μαρτυρία του κηπουρού της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής, τα εξαγριωμένα σκυλιά έφυγαν από πάνω της μόλις γείτονας, που αντιλήφθηκε την επίθεση, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.]

Θεσσαλονίκη: Σοκ προκαλεί η περιγραφή του κηπουρού της

Η 50χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε λίμνη αίματος, καθώς είχε πληγεί η μηριαία αρτηρία της, ενώ έφερε στο σώμα της πάνω από πενήντα δαγκωματιές. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση τα τραύματα εντοπίστηκαν κυρίως στα άκρα, ειδικά στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως επισήμαναν αρμόδιες πηγές, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Σοκ προκαλεί η περιγραφή του κηπουρού της στο politesoraiokastrou. Ο 44χρονος, που έκανε εργασίες στον κήπο με τη χρήση αλυσοπρίονου, αντίκρισε αιμόφυρτη τη γυναίκα λίγα λεπτά μετά τη θανάσιμη επίθεση των ζώων.

«Ήμουν έξω κι έκοβα τους θάμνους. Κάποια στιγμή είδα το γείτονα από απέναντι να μου κουνάει τα χέρια και να προσπαθεί να μου πει κάτι που δεν καταλάβαινα» σημειώνει και συνεχίζει: «Εννοούσε να κάτσω εκεί που ήμουν, να μην κουνηθώ, ούτε να πάω πουθενά. Μετά είδα να κρατάει όπλο στα χέρια του και να ρίχνει στον αέρα. Ήταν κυνηγός. Μόλις έριξε, τα σκυλιά φαίνεται πως τρόμαξαν κι έφυγαν. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κατέβηκα τις σκάλες και βρήκα τη γυναίκα στον κήπο κάτω στο έδαφος. Έπαθα σοκ μόλις την είδα. Αίματα και σημάδια παντού, στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι. Τα παπούτσια της έλειπαν, το σώμα της γεμάτο τρύπες από τα δόντια των σκυλιών. Σηκώθηκε λίγο κι έπεσε. Προσπάθησε πολλές φορές, προσπάθησα να τη βοηθήσω».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρώτο ασθενοφόρο που έφτασε στο σπίτι καθυστέρησε μία ώρα «και όταν ήρθε, ήταν μόνο ο οδηγός. Μετά από μισή ώρα από το πρώτο ήρθε και δεύτερο, με νοσοκόμες και λίγο αργότερα ήρθε και τρίτο. Όμως, μου φάνηκε πως είχε σταματήσει πια να αναπνέει».

Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα ο ιδιοκτήτης

Εις βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα με την κατηγορία να είναι η ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ έλαβε προθεσμία, ώστε να απολογηθεί αύριο. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στο συρμάτινο φράχτη, περίπου τριάντα εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Σύμφωνα με το δικηγόρο του Χρήστο Πατούνα, τα σκυλιά ήταν φιλικά κι εκπαιδευμένα, ωστόσο, τρόμαξαν από τον ήχο του αλυσοπρίονου:

«Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος. Είχε περίφραξη δύο μέτρα στο σπίτι του, τα σκυλιά δεν πείραξαν ποτέ κανένα στο παρελθόν, ήταν φιλικά. Τα σκυλιά αντιδρούν ενστικτωδώς όταν ακούν εκκωφαντικούς ήχους. Εκείνη την ημέρα γίνονταν εργασίες με αλυσοπρίονο, γι’ αυτό έσκαψαν την τρύπα και πήγαν εκεί τα σκυλιά. Αυτό είναι επιστημονικό συμπέρασμα. Όταν πέφτουν φωτοβολίδες, πολλά σκυλιά αυτοκτονούν. Δεν μπορούσε ο εντολέας μου να προβλέψει κάτι τέτοιο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ