Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης Κατερίνας - «Το φάγανε άδικα το παιδί, ψάχνουμε απαντήσεις μετά θάνατον»

Με έκδηλη την απόγνωση και την οδύνη οι γονείς της μικρής Κατερίνας αναζητούν απαντήσεις για τον απροσδόκητο χαμό του παιδιού τους. Η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού που μπήκε στο νοσοκομείο με ένα πρήξιμο στο πόδι και πέθανε στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τις συνθήκες θανάτου της μικρής.

Η μητέρα της 3χρονης συγκλονισμένη από το κακό που τη βρήκε ανέφερε πως θα αναλάβει η δικαιοσύνη, προκειμένοτυ να δικαιωθεί η μικρή έστω και μετά θάνατον.

«Τίποτα, από εδώ και πέρα ο νόμος. Ο κ. Διαλυνάς θα αποφανθεί. Έχουμε καταθέσει μήνυση, τελείωσε. Εφόσον δεν παίρνουμε απαντήσεις εν ζωή τις ψάχνουμε στον θάνατο», δήλωσε.

Για το ενδεχόμενο ιατρικού λάθους είπε πως, «Αυτό είναι πίστη, ελπίζω να διαψευστεί για να νιώσω ίσως ανακούφιση ότι, τί να πω, ότι δεν μου «έφαγαν» το παιδί; Τί να πω, δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν έχω σκέψη να σας πω, δεν έχω σκέψη, τί να πω; Μακάρι να μην ήταν άρρωστο και να μη το ήξερα; Ή να πω «μου το φάγανε»; Τί είναι καλύτερο;».

Το παιδάκι δεν είχε προβλήματα υγείας πριν μπει στο νοσοκομείο;

«Όχι δεν είχε κανένα πρόβλημα, να ήταν σε εξέλιξη, γενικότερα, δεν είχε τίποτα ούτε να παίρνει φάρμακα ούτε τίποτα, το παιδί ήταν υγιέστατο, ένα παιδί που ήταν 3 χρόνων, και έμοιαζε για 5-6. Μέχρι και η νεκροτόμος που το είδε μου λέει: «τί κοπέλα είναι αυτή;». Μου το φάγανε άδικα το παιδί, τελείωσε, τελείωσε. Αν δε ξέρεις τί έχεις δεν σε παρακαλάνε οι γονείς να το πάρουν το παιδί από εκεί, επειδή έχουν τη δυνατότητα να το πάνε κάπου καλύτερα, και να σου απαντάνε «εδώ είστε σε καλά χέρια». Όταν δεν ξέρεις δεν είναι κακό να πεις, “δεν ξέρω θα παμε σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο της χώρας, θα έκανα έρανο αν δεν είχα, αλλά…», συμπλήρωσε.

«Αυτά θα τα βρει ο δικηγόρος μου αν και είναι πλέον αργά, ο μόνος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να γνωρίζει η ψυχούλα του παιδιού μου. Θα βρούμε την άκρη, ακόμα και τώρα ποιός είναι ο λόγος που έγιναν όλα αυτά αν και δεν υπάρχει λόγος. Όλα θα βγουν στη φόρα και στη δημοσιότητα για να ξέρουν ο κόσμος, να προσέχουν τα παιδιά τους και να μην εμπιστεύονται ούτε μία ώρα πουθενά, ούτε τον γιατρό», κατέληξε.

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS