Καιρός - Προειδοποιεί ο Θοδωρής Κολυδάς: «Ο Ω εμποδιστής δεν έφυγε, απλά μετακινήθηκε - Έρχεται νέα επιδείνωση»

Καιρός - Προειδοποιεί ο Θοδωρής Κολυδάς: «Ο Ω εμποδιστής δεν έφυγε, απλά μετακινήθηκε - Έρχεται νέα επιδείνωση»

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, με μία ανάρτησή του στο Τwitter, ανέφερε ότι η καλοκαιρία δεν θα διατηρηθεί για πολύ, καθώς από την Κυριακή των εκλογών θα αρχίσει και πάλι να χαλάει ο καιρός.

Ειδικότερα, όπως επισήμανε ο κ. Κολυδάς, ο καιρός σήμερα 19/06 θα είναι γενικά αίθριος, με κάποιες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο και θα φτάσει έως τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Έτσι, θα επανέλθει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, σηματοδοτώντας την επιστροφή του καλοκαιριού.

Στα ανατολικότερα τμήματα αναμένεται να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά 6 Μποφόρ.

Πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή των εκλογών

Όπως σημειώνει ο διευθυντής της ΕΜΥ, οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν μέχρι και την Κυριακή των εκλογών (25/06), όπου εκεί θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της επικράτειας, καθώς θα κατέβουν ψυχρές αέριες μάζες από τα βόρεια, με αποτέλεσμα να σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Κολυδάς αναφέρει στην ανάρτησή του στο Τwitter: «Ο Ω εμποδιστής δεν έφυγε. Απλώς μετακινήθηκε λίγο ανατολικά και o αντικυκλώνας μάς εγγυάται καλοκαιρία. Πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή των #εκλογών (25/6) στα κεντρικά και βόρεια, όπως διακρίνεται στον χάρτη των 500 hPa με το πέρασμα διαταραχής και ψυχρής μάζας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ