Λοιμωξιολόγοι: Κλειστά καταστήματα το Σάββατο και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το Σαββατοκύριακο

Λοιμωξιολόγοι: Κλειστά καταστήματα το Σάββατο και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το Σαββατοκύριακο

 Κλειστά καταστήματα το Σάββατο και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα τα σαββατοκύριακα και στην Αττική, όπως και στις άλλες «κόκκινες» περιοχές εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι, που συνεδριάζουν από τις 10 το πρωί.

Η ενημέρωση για τα νέα μέτρα θα πραγματοποιηθεί στις 19:30. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα που έχουν «κλειδώσει» είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας για το Σαββατοκύριακο, καθώς και το σκληρό lockdown σε Πάτρα, Χαλκίδα και Αγιο Νικόλαο.

Οσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, αναμένεται και εκεί να ληφθούν εξειδικευμένα μέτρα, καθώς η πόλη είναι στην κατηγορία «βαθύ κόκκινο» στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας.

 

Διαφωνούν οι ειδικοί για τα σχολεία
Πληροφορίες αναφέρουν πως στη συνεδρίαση των ειδικών εκφράζονται διαφωνίες για το αν θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για τα σχολεία. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, τουλάχιστον τώρα, σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ