Περιπλέκεται το θρίλερ στη Φολέγανδρο με τη νεκρή 26χρονη και τον εξαφανισμένο 30χρονο -Η μαρτυρία ζευγαριού

Περιπλέκεται το θρίλερ στη Φολέγανδρο με τη νεκρή 26χρονη και τον εξαφανισμένο 30χρονο -Η μαρτυρία ζευγαριού

Μαρτυρία ζευγαριού περιπλέκει το θρίλερ θανάτου της 26χρονης στην Φολέγανδρο.

Η σορός της βρέθηκε στις 16:30 στην θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς. Στις 23:55 της ίδιας μέρας ζευγάρι που κινούταν με το όχημά του στην περιοχή είδε έναν νεαρό άνδρα με το… μαγιό, να περπατά στον δρόμο κουτσαίνοντας! Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας εικάζουν πως πρόκειται για τον 30χρονο σύντροφο της άτυχης κοπέλας. «Αν ήταν αυτός, δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο απομακρύνθηκε από το σημείο. Αν ήταν στη θάλασσα θα είχε εντοπιστεί» αναφέρουν αρμόδιες πηγές.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε με το μαγιό της στη θάλασσα, τα ρούχα της ήταν στην παραλία, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ένα μαύρο τσαντάκι, το οποίο περιείχε την ταυτότητα του 30χρονου φίλου της. Το ζευγάρι είχε φθάσει στο νησί την περασμένη Τρίτη και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορα σημεία του νησιού. Το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 30χρονου δεν ήταν παρκαρισμένο αλλά είχε πέσει μέσα σε ένα μικρό χαντάκι, το οποίο αν δεν ανέκοπτε την πορεία του, το όχημα θα είχε καταλήξει στην θάλασσα, επισημαίνουν στελέχη των αστυνομικών και λιμενικών αρχών. Η σορός της 26χρονης έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για την νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου ο ιατροδικαστής να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου και αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Οι λιμενικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στη θάλασσα, ενώ αστυνομικοί συνεχίζουν τις αναζητήσεις εντοπισμού του 30χρονου στη στεριά, όπως και το τελευταίο σημείο που είχαν κατασκηνώσει. Νωρίτερα η δήμαρχος του νησιού μιλώντας στο iefimerida είχε περιγράψει πώς βρέθηκε νεκρή η άτυχη νεαρή.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ