Θρίλερ με πυροβολισμούς: Καρέ - καρέ η αιματηρή συμπλοκή σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους

Θρίλερ με πυροβολισμούς: Καρέ - καρέ η αιματηρή συμπλοκή σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους

Το πρώτο επεισόδιο στα Πατήσια σημειώθηκε στις 9 και 25 το βράδυ - Πυροβολισμοί ακούστηκαν κι ένας άνδρας έπεσε χωρίς τις αισθήσεις του στον δρόμο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στη Αθήνα, καθώς δύο σοβαρά θανατηφόρα περιστατικά έλαβαν χώρα στα Κάτω Πατήσια και στους Αγίους Αναργύρους.

Το πρώτο επεισόδιο στα Πατήσια σημειώθηκε στις 9 και 25 το βράδυ. Πυροβολισμοί ακούστηκαν κι ένας άνδρας έπεσε χωρίς τις αισθήσεις του στον δρόμο.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά νωρίτερα όταν μια μερσεντές στην οποία επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα πλησίασε 2 αυτοκίνητα και μια μηχανή, και αφού διαπληκτίστηκαν ο ένας οδηγός, άνοιξε πυρ τραυματίζοντας σοβαρά δύο άτομα. Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε δύο οικογένειες, που διακινούσαν ναρκωτικά.

Μετά τη συμπλοκή ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ακινητοποίησε το διερχόμενο όχημα και υπό την απειλή όπλου και το έκλεψε για να διαφύγει προς τους Αγίους Αναργύρους.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση. Περίοικοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον έναν τραυματία, τον οποίο παρέσυρε ο δράστης στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ενώ ο δεύτερος τραυματίας κείτεται στο δρόμο με το όπλο του δίπλα του.

Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο παραλαμβάνει τους τραυματίες. Τελικά, και οι δύο κατέληξαν από τα τραύματά τους.

Η Άμεση Δράση άρχισε αμέσως άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα, που διέφυγε από τα Πατήσια. Σημειώνεται πως στους Αγίους Αναργύρους, επιχείρησε να ληστέψει ένα βενζινάδικο και στη συνέχεια, λήστεψε μπαρ.

Το περιπολικό και τότε τον άνδρα κι εκείνος πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί πυροβόλισαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα τον ένοπλο.

Σημειώνεται πως από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί. Ο ένας στο πόδι, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε σφαίρα ψηλά στην ωμοπλάτη.

Τους τραυματίες αστυνομικούς που διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, επισκέφθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η γυναίκα που επέβαινε στο ένα όχημα συνελήφθη, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS