Θλίψη στην Καλαμάτα για την 43χρονη μητέρα -Τίναζε χαλί στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 2ο όροφο
Φωτογραφία: lamiareport

Θλίψη στην Καλαμάτα για την 43χρονη μητέρα -Τίναζε χαλί στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 2ο όροφο

Βαρύ πένθος στη Λαμία, και ειδικότερα στην τοπική κοινότητα Νέου Κρικέλλου, μετά τον θάνατο στην Καλαμάτα της 43χρονης Ιωάννας Χαντζή, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Η άτυχη Ιωάννα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, τίναζε τα χαλιά στον 5ο όροφο πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της στην οδό Ηροδότου στην Καλαμάτα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Μάλιστα ένα χαλί εντοπίσθηκε στον κάτω ακριβώς όροφο.

Λίγο νωρίτερα η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει στο σχολείο τα δύο της αγόρια ηλικίας 14 και 10 ετών, τα οποία υπεραγαπούσε.

Αδελφός 43χρονης: «Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου»

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου», λέει συντετριμμένος στο LamiaReport ο αδελφός της Νώντας Χαντζής, που από το νέο έτος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών. «Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό. Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Τώρα μόλις έφτασα στην Καλαμάτα . Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι…», προσθέτει με τρεμάμενη φωνή.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν διασώστες αλλά και αστυνομικοί προσπαθώντας κι εκείνοι να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί και από τη μία στιγμή στην άλλη, ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Ποια ήταν η άτυχη γυναίκα

Η Ιωάννα Χαντζή ήταν μαθήτρια του 2ου Λυκείου Λαμίας. Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο από το οποίο αποφοίτησε το 2003 και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Γεωπληροφορική.

Στην Καλαμάτα ήταν τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια δουλεύοντας στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας και στη συνέχεια στο Δήμο Καλαμάτας όπου είχε καθήκοντα διεύθυνσης του Τμήματος Πολεοδομίας. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, στις 4:00’ το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό που αγαπούσε στο Νέο Κρίκελλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ