Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip

Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip

Σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπες Mad Clip, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MEGA», ο γνωστός τράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση όπου, σύμφωνα με το MEGA, κατέληξε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο τράπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο.

Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο φίλου του, όπως φαίνεται και από τα stories που δημοσίευε στα social media.

YN 2021 09 02 07.59.20

 

YN 2021 09 02 08.24.08

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ