Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τι αποκάλυψε η αδερφή της Ρούλας για την κακοποίηση, το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και την αλλαγή στάσης του Μάνου

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τι αποκάλυψε η αδερφή της Ρούλας για την κακοποίηση, το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και την αλλαγή στάσης του Μάνου

«Ίσως από λάθος χορηγήθηκε η ουσία στη Τζωρτζίνα», υποστήριξε η αδερφής της κατηγορουμένης.


Σε πολλά ερωτήματα απάντησε αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για το θέμα της κακοποίησης. Γνωρίζουμε τη Ρούλα και αυτό που είδαμε. Δεν το ξανασυζητήσαμε κιόλας γιατί είναι άλλα τα στοιχεία που προκύπτουν και δώσαμε βάση» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου, όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο κατήγγειλε μαζί με τη μητέρα της τον ξυλοδαρμό της 33χρονης από άνδρες της αστυνομίας.

«Η γραμμή από όλους της οικογένειας ήταν η ίδια. Ενάντια στον κ. Κουσουλό ήταν και ο Μάνος. Τώρα, το πώς άλλαξε γνώμη και τι ακριβώς έγινε, δεν θέλω να τοποθετηθώ» σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία δεν μπόρεσε να εξηγήσει τη στάση του γαμπρού της να πάει σε ένα δημοσιογραφικό γραφείο και όχι στη ΓΑΔΑ να επισκεφθεί την αδερφή της.

Αναφορικά με το θέμα της σπιτονοικοκυράς, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε: «Από συζητήσεις με τη Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη. Δεν είχε κανένα συγγενή πουθενά, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέρφια. Και μία κολλητή της φίλη που επικοινωνούσε με τα παιδιά τους είχε πει ότι δεν έχει κάποιον. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Υπάρχει πληρεξούσιο που το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή που ορίζει τον Μάνο. Μπορεί να πήγαινε η Ρούλα να κάνει κάποια ανάληψη, αλλά την απόδειξη την πήγαινε στη σπιτονοικοκυρά ο Μάνος.

Και τον Μάνο που πάνε να κατηγορήσουν ότι έχει πάει να καταχραστεί δεν υπάρχει αυτό. Από ό,τι γνωρίζω, η σπιτονοικοκυρά, είχε εκφράσει κάποιες σκέψεις της στις πολύ αρχές επειδή δεν είχε κάποιον άλλον στον κόσμο να γράψει το ακίνητο στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε ποτέ, και ούτε τα παιδιά την πίεσαν να γίνει αυτό».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και για την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη, επισημαίνοντας πως «δεν περίμενα αυτή τη μεταστροφή σε καμία περίπτωση. Μέχρι τελευταία στιγμή που είχαμε επικοινωνία, όλα όσα έλεγε δημόσια, τα έλεγε και σε μένα», ενώ διάβασε και το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον «αέρα» (στο 8.08’):

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, επίσης, τόνισε πως δεν γνωρίζει για την πώληση ακινήτου αξίας 250.000 ευρώ.

«Δεν έχω καμία αίσθηση για το ποιος μπορεί να δολοφόνησε την ανιψιά μου. Δε μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Δε νομίζω ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει κανένα από τα παιδιά και ειδικά τη Τζωρτζίνα που ήταν το πιο αγαπητό παιδί στον κόσμο. Ίσως από κάποιο λάθος χορηγήθηκε η ουσία στην Τζωρτζίνα» είπε στη συνέχεια η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο Star.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ