Το ενδιαφέρον του Μπόρις Τζόνσον για τον θάνατο εστιάτορα από το Πήλιο [Βίντεο]

Το ενδιαφέρον του Μπόρις Τζόνσον για τον θάνατο εστιάτορα από το Πήλιο [Βίντεο]

Ενδιαφέρον για τον μυστήριο θάνατο ενός εστιάτορα, ο οποίος σκοτώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου στο επαρχιακό δρόμο Αργαλαστής – Λεφοκάστρου, στο Πήλιο, εξέφρασε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσονς.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (06.05.2022) η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η τραγική μάνα Νικολέτα Κουτλάγκα, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην κάμερα του MEGA για τον άδικο χαμό του γιου της, Δημήτρη Κούτλαγκα στην Αργαλαστή του Πηλίου. Η ίδια κάνει λόγο για ένα φιλότιμο, εργατικό και ήσυχο παιδί. «Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της», είπε μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ο Δημήτρης ήξερε ξένες γλώσσες, αγαπούσε τον κόσμο όλο και είχε σώσει ένα παιδάκι της γειτονιάς από βέβαιο θάνατο. Έπεσε μπροστά από ένα αυτοκίνητο και το άρπαξε. Από την ώρα που πέθανε ο πατέρας του, δεν έφυγε ποτέ από κοντά μου. Μου έλεγε “μάνα δε θα σ’ αφήσω ποτέ” και έφυγε χωρίς να το θέλει. Από μικρός έλεγε ότι ήθελε να μείνει στο μαγαζί και να το δουλέψουμε μαζί. Είναι ταβέρνα με 90 χρόνια παράδοση», πρόσθεσε.

Το τηλεφώνημα από τον Μπόρις Τζόνσον

Η μητέρα του γνωστού εστιάτορα στο Πήλιο, είπε επίσης πως αρκετός ήταν ο κόσμος που ευαισθητοποιήθηκε.

Ακόμα και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος είναι τακτικός πελάτης στο μαγαζί τους. «Με πήρε τηλέφωνο μέχρι και ο Μπόρις Τζόνσον, ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο οποίος είναι τακτικός πελάτης για πολλά χρόνια. Έμαθε τι είχε συμβεί και ενδιαφέρθηκε. Του είπα ότι περιμέναμε το μόσχευμα από την Αμερική και μου πρότεινε όταν συνέλθει να τον πάμε στην Αγγλία για να γίνει καλά» είπε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Κουτλάγκα, μιλώντας στο MEGA.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ