Το χρονικό της επίθεσης στο Αττικόν: Ενέδρα είχε στήσει ο δράστης 

Το χρονικό της επίθεσης στο Αττικόν: Ενέδρα είχε στήσει ο δράστης 

Ενέδρα σε οποιοδήποτε μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού, ή τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια φαίνεται ότι είχε στήσει για άγνωστους λόγους ο δράστης στο νοσοκομείο Αττικόν, ο οποίος αφότου της επιτέθηκε έδωσε τέλος στη ζωή του. 



Το περιστατικό στο Αττικόν έγινε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα. Ο ασθενής, περίπου 60 χρόνων, νοσηλευόταν στην θωρακοχειρουργικη, ήταν αλβανικής καταγωγής και χωρίς ψυχιατρικό ιστορικό. Την προηγούμενη Δευτέρα είχε υποβληθεί σε θωρακοχειρουργική επέμβαση και σήμερα Δευτέρα θα έπαιρνε εξιτήριο. Είχε υποβληθεί σε θωρακική παροχέτευση.

Ο δράστης χτύπησε το κουδούνι και περίμενε τη γυναίκα κρυμμένος πίσω από την πόρτα. Μάλιστα, στο δωμάτιο ήταν άλλοι τρεις νοσηλευόμενοι που εκείνη την ώρα κοιμούνταν. 

Ο 30χρονος είχε ένα μαχαίρι με κάπως στρογγυλεμένη μύτη που μάλλον είχε φέρει από το σπίτι του. Τής επιτέθηκε πολλές φόρες και με το μαχαίρι στο κεφάλι, και της το χτύπαγε με τα χέρια στον τοίχο. Της κατάφερε πολλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, με συνέπεια η γυναίκα να γεμίσει αίματα και να χρειαστούν ράμματα, ενώ της έσπασε και ένα μπροστινό δόντι. Πάνω στην πάλη η γυναίκα κατάφερε να τον αφοπλίσει ή του έπεσε το μαχαίρι, αυτός τράβηξε την παροχέτευση και την έβγαλε. Ενόσω η τρομοκρατημένη κοπέλα φώναζε βοήθεια ο άνδρας έφυγε από την πίσω εξωτερική μεταλλική σκάλα του νοσοκομείου στον πέμπτο όροφο και έπεσε στο κενό.

Η γυναίκα είναι μητέρα δυο παιδιών σύζυγος γιατρού στο νοσοκομείο. Νοσηλεύεται προληπτικά, της έγινε αξονική τομογραφία και όπως είναι φυσικό, είναι σε κατάσταση σοκ. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS