Τραγωδία στα Χανιά: ΕΔΕ για τον ξαφνικό θάνατο 36χρονης μετά τη γέννα - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία

Τραγωδία στα Χανιά: ΕΔΕ για τον ξαφνικό θάνατο 36χρονης μετά τη γέννα - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της άτυχης 35χρονης στα Χανιά που έχασε τη ζωή της λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, για το θάνατο της γυναίκας στα Χανιά είναι σε εξέλιξη κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, την οποία διέταξε άμεσα ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα αναμένεται σε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες. Το μωρό, που είναι καλά στην υγεία του, νοσηλεύεται στη Μονάδα Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης που έκανε την νεκροψία – νεκροτομή μιλώντας στο neakriti.gr, ανέφερε πως «δεν υπάρχουν μακροσκοπικά ευρήματα που να δικαιολογούν τον θάνατο. Θα γίνει μικροσκοπικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένεται να βγουν μετά από δύο-τρεις εβδομάδες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, που μπήκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας (03.07.2023) στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, γέννησε με φυσιολογικό τοκετό χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα παρουσίασε επιπλοκή και μπήκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από τη στιγμή της εισαγωγής της, η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της ήταν ραγδαία και τελικά πέθανε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ