Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει πατέρας θύματος - Θα μπορούσε ο καθένας να είναι στη θέση μας - Η Εξεταστική Επιτροπή ήταν μια παρωδία

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει πατέρας θύματος - Θα μπορούσε ο καθένας να είναι στη θέση μας - Η Εξεταστική Επιτροπή ήταν μια παρωδία

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου από την τραγωδία στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της νεαρής φοιτήτριας Ελπίδας Χούπα, μίας εκ των θυμάτων της σιδηροδρομικής σύγκρουσης, μίλησε στον ANT1.

«Για να αποδοθεί δικαιοσύνη, θα πρέπει τα στοιχεία να είναι φρέσκα και υπαρκτά, όχι να έχουν μεταφερθεί με φορτηγά σε άλλο σημείο. Μην ξεχνάμε πως πέρασε και η κακοκαιρία "Daniel" από εκεί. Πώς οι άνθρωποι αυτοί θα βρουν στοιχεία, πώς θα τα αναλύσουνε. Όμως, δίνουν πάρα πολύ μεγάλη μάχη για να αξιοποιήσουν τα ευρήματα», είπε αρχικά.

«Ήταν παρωδία η Εξεταστική Επιτροπή»

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την επιτροπή. Οι μάρτυρες που κλήθηκαν ή που έπρεπε να κληθούν, δεν κλήθηκαν. Ήταν παρωδία. Ο κ. Καραμανλής λέω ο άνθρωπος αυτός ζει εκτός πλανήτη… Σε μία άλλη κοινωνία θα είχε κάνει “χαρακίρι”, εδώ "κουνάει το δάχτυλο"», επισήμανε.

«Βιάστηκαν σε μία εβδομάδα να αλλοιώσουν το τοπίο», υπογράμμισε ο Χρήστος Χούπας.

«Μας αγκάλιασε ολόκληρη η κοινωνία, γιατί όλοι είμαστε γονείς, όλοι έχουμε παιδιά που σπουδάζουν για αυτό και μεθαύριο θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Γιατί θα μπορούσε ο καθένας να είναι στη θέση μας», σημείωσε.

«Κανένα μέτρο δεν είναι αρκετό. Ένα παιδί δεν είναι ανταλλάξιμο προϊόν, αλλά το κράτος οφείλει να κάνει τη δουλειά του», τόνισε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ