Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρό το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί - Εντοπίστηκε σε χαράδρα το ΙΧ τους

Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρό το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί - Εντοπίστηκε σε χαράδρα το ΙΧ τους

Το ΙΧ του ζευγαριού εντοπίστηκε σε χαράδρα στην περιοχή της Πόντης στη Βασιλική της Λευκάδας


Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην εξαφάνιση του ζευγαριού στη Λευκάδα, καθώς τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα βρέθηκαν νεκροί και το ΙΧ τους σε χαράδρα.

Ειδικότερα, σε χαράδρα στην περιοχή της Πόντης στη Βασιλική της Λευκάδας εντοπίστηκε το ΙΧ του ζευγαριού που είχε εξαφανιστεί.

Αστυνομία, πυροσβεστική, στρατός και εθελοντές βρίσκονται από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Πόντης, εκεί που εντοπίστηκε σήμα κινητού και με drone έψαχναν το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το lefkadapress, οι Αρχές βρήκαν το ΙΧ του ζευγαριού πριν λίγο σε χαράδρα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού σήμανε συναγερμό στη Λευκάδα.

Από το πρωί της Τετάρτης είχαν χαθεί τα ίχνη του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ο άνδρας και η γυναίκα, ηλικίας 75 και 72 ετών αντίστοιχα, είχαν δώσει ραντεβού με παραγωγό μελιού στο νότιο τμήμα του νησιού, όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, οι συγγενείς του ζευγαριού ενημέρωσαν τις Αρχές, με την αστυνομία και την πυροσβεστική να διεξάγουν έρευνες «χτενίζοντας» τη διαδρομή που εκτιμούν ότι είχαν ακολουθήσει.

Δείτε το βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ