ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Ελεύθερος ο χειριστής του σκάφους – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον 17χρονο Βρετανό ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Ρόδου μετά το μοιραίο όπως αποδείχθηκε θαλάσσιο σπορ, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αδερφού του και της αδερφής του ηλικίας 13 και 15 ετών αντίστοιχα.

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή της Εισαγγελέως Ρόδου, ο 51χρονος χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου και ιδιοκτήτης της εταιρίας θαλασσίων σπορ στην περιοχή της Λίνδου, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να συγκεντρωθεί το απαραίτητο υλικό και οι μαρτυρίες που απαιτούνται για την υπόθεση.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πει νωρίτερα στους λιμενικούς, ότι είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ότι το κακό έγινε εξαιτίας των απότομων ριπών ανέμου που χτύπησαν αρχικά το σκάφος και στη συνέχεια το αλεξίπτωτο που τραβούσε με τα τρία παιδιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ιδιοκτήτης του σκάφους προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο κορίτσι προκειμένου να την συνεφέρει, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε νεκρά τα δύο αδελφάκια στο νοσοκομείο της Ρόδου ενώ το τρίτο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS