Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο - Τραυματίστηκαν σοβαρά δίδυμα αδέρφια

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο - Τραυματίστηκαν σοβαρά δίδυμα αδέρφια

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Ο απολογισμός τραγικός και τραυματικός για τη νεολαία της πόλης. Ένας 24χρονος νεκρός και νεαρά δίδυμα αδέλφια 23 ετών να παλεύουν για τη ζωή τους στα νοσοκομεία «Άγιος Παύλος» και «Παπαγεωργίου». Μέχρι στιγμής, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Άλλωστε, οι εικόνες από τα συντρίμμια καταδεικνύουν τη σφοδρότητα του δυστυχήματος.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3.30 τη νύχτα, στο δρόμο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Νέα Μηχανιώνα. Στο ύψος της Περαίας, τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με το ένα από τα δύο να αναποδογυρίζει και να καταλήγει εκτός οδοστρώματος, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι Αρχές κλήθηκαν κι έφτασαν αμέσως, με τους αστυνομικούς να αποκλείουν το σημείο και την κυκλοφορία, ενώ κλήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες.

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι εικόνες των δυο αυτοκινήτων

YN 2023 11 18 08.37.50

Πατέρας 24χρονου: Τίποτα δεν τον φέρνει πίσω πλέον

Τα δίδυμα αδέρφια απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα από το δεύτερο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο κίνδυνος για τις ζωές τους δεν έχει περάσει. Από την άλλη, ο πατέρας του αδικοχαμένου 24χρονου μίλησε στο «Live News» του Mega: «Ούτε καν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω τίποτα, παιδιά. 5.00 η ώρα το πρωί. Να πάω στο νοσοκομείο γιατί τράκαρε. Με ποιο αμάξι τράκαρε; Και βγαίνω έξω και βλέπω είχε πάρει το αμάξι το δικό μου που το είχα εδώ αραχτό, βρήκε τα κλειδιά κι έφυγε. Δίπλωμα είχε, αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε, γιατί είχε προϋπηρεσία στα τρακαρίσματα. Γι’ αυτό κι εγώ δεν το είχα βγάλει στην κυκλοφορία. Εγώ του είχα πει ότι δεν πληρώνω την ασφάλεια, για να μην το παίρνει, γιατί εγώ είμαι φορτηγατζής. Τίποτα δεν τον φέρνει πίσω πλέον. Το θέμα είναι τι κάνω εγώ» είπε σε κατάσταση απόγνωσης».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ