Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα σε Βούλα-Αργυρούπολη-Ξεκαθάρισμα συμμοριών βλέπουν οι Αρχές

Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα σε Βούλα-Αργυρούπολη-Ξεκαθάρισμα συμμοριών βλέπουν οι Αρχές

Επεισόδια με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα σημειώθηκαν χθες το βράδυ της Τρίτης σε βούλα και Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τρία άτομα, οι δυο από μαχαίρι στην Αργυρούπολη και ο ένας από πυροβόλο όπλο στη Βούλα. Οι Αρχές εξετάζουν αν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του iefimerida.gr από το σημείο των πυροβολισμών στη Βούλα

Ο 19χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές -Εντοπίστηκαν 5 κάλυκες

Ένας 19χρονος τραυματίστηκε στο επεισόδιο με τον πυροβολισμό στη Βούλα, που συνέβη χθες, περίπου στις 22.30-23.00 στην οδό Νηρέως.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε σφαίρα στο πόδι από εξοστρακισμό, καθώς στο σημείο έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί ενώ οι Αρχές εντόπισαν πέντε κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ξυλοδαρμού και απείθεια. Ο νεαρός έχει ελληνική ταυτότητα αλλά είναι γεννηθείς στην Αλβανία. Για το περιστατικό ισχυρίστηκε πως την ώρα των πυροβολισμών είχε βγει για τρέξιμο.

Μαχαιρώματα στην Αργυρούπολη

Το άλλο περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ στην πλατεία της Αργυρούπολης με δυο τραυματίες από μαχαίρι στο πόδι και στην κοιλιά.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Βούλας. Αρχικά, μετέβησαν με δικά τους μέσα στο «Ασκληπιείο» που ήταν το πλησιέστερο νοσοκομείο και στη συνέχεια διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματά τους δεν εμπνέουν κίνδυνο για την υγεία τους.

Εξετάζεται αν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ, που εξετάζει, μεταξύ άλλων, εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, οι μαχαιρωμένοι δήλωσαν ότι το περιστατικό συνέβη στην Αργυρούπολη ενώ εξετάζεται αν ο 19χρονος που δέχτηκε τους πυροβολισμούς στη Βούλα είναι από άλλο περιστατικό ή υπάρχει σύνδεση με το σκηνικό στην Αργυρούπολη. Οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Το επίσημο ανακοινωθέν της Αστυνομίας αναφέρει: «Νωρίτερα από την περιοχή της Βούλας μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο τρεις άνδρες, εκ των οποίων ένας με τραύμα από πυροβόλο όπλο και δύο τραυματίες από αιχμηρό αντικείμενο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ