Τρίκαλα: Η 4χρονη έδειξε με τα χέρια πώς τη θώπευσε ο αστυνομικός πατέρας της

Τρίκαλα: Η 4χρονη έδειξε με τα χέρια πώς τη θώπευσε ο αστυνομικός πατέρας της

Για σκευωρία μιλά ο 29χρονος αστυνομικός που φέρεται να ασέλγησε στην κορούλα του.


Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της μόλις 4 ετών κορούλας του.

Η υπόθεση που έχει σοκάρει τα Τρίκαλα, αλλά και όλη τη χώρα, αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία της 23χρονης εν διαστάσει συζύγου του νεαρού αστυφύλακα, όταν εκείνη παρατήρησε κάποιες κακώσεις στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού.

Ακολούθησαν εξετάσεις της 4χρονης, ενώ σήμερα το παιδί αναμένεται να βρεθεί εκ νέου στον ανακριτή παρουσία παιδοψυχολόγου. Ο 29χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κακοποιήσει την κόρη του και αποδίδει τις κατηγορίες σε σκευωρία της πρώην συζύγου του.

Όμως, τα όσα φέρεται να έχει πει το κοριτσάκι στην παιδοψυχολόγο προκαλούν αποτροπιασμό, καθώς έδωσε λεπτομέρειες γύρω από τον τρόπο που εκδήλωνε την... αγάπη του ο πατέρας της.

Η 4χρονη έδειξε με τα χέρια πώς ο πατέρας της τη θώπευσε πάνω στον καναπέ, ενώ φέρεται να είπε «με πείραξε ο μπαμπάς». Ο ίδιος φαίνεται πως ασκούσε ψυχολογική πίεση στο παιδί ζητώντας να μη μιλήσει σε κανέναν για αυτά.

«Αρνείται πλήρως την τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης, πολύ δε περισσότερο μιας ιδιαίτερα ατιμωτικής και απαξιωτικής πράξης, όπως αυτή για την οποία κατηγορείται σε βάρος του ανήλικου παιδιού του», δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Γιώργος Παναγιώτου. «Η ανήλικη είπε κάποια πράγματα και αυτά θα ελεγχθούν. Με ποιον τρόπο ειπώθηκαν, σε ποιο χρόνο και για ποιο λόγο ειπώθηκαν. Αυτό είναι στοιχείο της δικογραφίας και αυτό ερευνάται στο παρόν στάδιο από την κύρια ανάκριση που διενεργείται», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν το νεαρό πατέρα να προχωρά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του, ακόμα και όταν εκείνη ήταν τριών ετών και είχαν επισκεφτεί μαζί το πατρικό του σπίτι στην Κρήτη. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από τα αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στο παιδί όσο και από τον έλεγχο των κινητών και του λάπτοπ του αστυφύλακα.

Ο κατηγορούμενος πλέον αστυνομικός αρχικά υπηρετούσε στην Ασφάλεια της Βουλής, απ’ όπου απομακρύνθηκε το 2013. Μάλιστα, το 2018 φέρεται να είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ η συμπεριφορά του θεωρείται ότι άλλαξε μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε και έκτοτε υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου στα Τρίκαλα. Φίλη του αστυνομικού υποστηρίζει ότι είναι αθώος και όλα γίνονται για την επιμέλεια του παιδιού: «Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα. Όσο για τον αστυνομικό, προέρχεται από μία πολύ σοβαρή οικογένεια. Όλα γίνονται για το ποιος θα πάρει το παιδί. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε την εξέλιξη», είπε και πρόσθεσε: «Για να είμαι ειλικρινής, έπαθα σοκ με το όλο θέμα. Έχουν χωρίσει εδώ και περίπου 3 χρόνια. Ούτε κατά διάνοια δεν είναι αλήθεια όλο αυτό που έχει βγει στο φως της δημοσιότητας». Ο πατέρας του αστυνομικού είπε ότι πιστεύει στην αθωότητα του γιου του.

«Σίγουρα μας εκθέτει και μας στενοχωρεί ιδιαίτερα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο γιος μου είναι αθώος, δεν θα ήμουν εδώ αν πίστευα κάτι διαφορετικό, ούτε θα μιλούσα. Θέλω να τον βοηθήσω με όλα τα νομικά μέσα. Εάν είναι ένοχος, να τιμωρηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του αστυνομικού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ