Τρίτη δόση σε όλους, αλλαγές στην ισχύ των πιστοποιητικών -Οι θέσεις της Ελλάδας στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας

Τρίτη δόση σε όλους, αλλαγές στην ισχύ των πιστοποιητικών -Οι θέσεις της Ελλάδας στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας

Στα τρία ζητήματα που θα θέσει ο ίδιος στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της ΕΕ αναφέρθηκε ο υπ. Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης, λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, δήλωσε ότι «είναι το πρώτο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας που συμμετέχω και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πάρα πολύ σημαντικά τόσο για τον Κανονισμό, όσο και για  για τη μεγάλη πρόκληση της πανδημίας της νόσου Covid-19 που αντιμετωπίζουμε».

Ο υπ. Υγείας τόνισε ότι «από την πλευρά της Ελλάδος, θα θέσουμε υπόψη τα νέα μέτρα που έχουμε λάβει και τα οποία έχουν να κάνουν με περιορισμούς, ειδικά για τους συμπολίτες μας που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 60+ και δεν έχουν εμβολιαστεί. Επιπλέον, θα επισημάνουμε την ανάγκη επέκτασης της ενισχυτικής (τρίτης) δόσης σε όλους τους πολίτες, ενώ πιστεύουμε ότι θα πρέπει σιγά- σιγά να συζητήσουμε την ισχύ των πιστοποιητικών σε ένα χρόνο που να διαφυλάσσει την ανοσία των πολιτών» σημείωσε καταλήγοντας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ