Τροχαίο ατύχημα στην Μυτιλήνη με έξι τραυματίες- Οδηγός έπεσε πάνω σε πλήθος

Τροχαίο ατύχημα στην Μυτιλήνη με έξι τραυματίες- Οδηγός έπεσε πάνω σε πλήθος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ στην Μυτιλήνη με τουλάχιστον έξι άτομα να έχουν τραυματιστεί.

Το ατύχημα, σύμφωνα με το lesvospost, έγινε στην περιοχή του εργοστασίου της ΔΕΗ, όπου ΙΧ το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος, έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος, κάτω από άγνωστες, προς το παρόν, συνθήκες.

Σύμφωνα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κόσμος είχε μαζευτεί σε μία διαδήλωση μπροστά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, μετά από διαδικτυακή πρόσκληση στην οποία έγραφαν ότι «το νησί κινδυνεύει». Σύμφωνα με τις αναρτήσεις, επρόκειτο να συγκροτήσουν περίπολα προκειμένου να εμποδίζουν μετανάστες από το να βάλουν φωτιές (θεωρούν, σύμφωνα με τους συγκεντρωμένους, ότι τη σημερινή φωτιά που μαίνεται ακόμα στα βουνά της Θερμής την έβαλαν μετανάστες).

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ, επιτέθηκαν σε βαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στελέχη μη Κυβερνητικής οργάνωσης που διέφυγαν με την επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ κάποιες ομάδες συγκεντρωμένων κατά διαστήματα κινήθηκαν και προς τον καταυλισμό της Μόριας.

https://www.facebook.com/stonisi.gr/videos/1627477220767493/?t=0



Οι τραυματίες από το τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε προληπτικά και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στους συγκεντρωμένους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ