Αλέξης Κούγιας: Βγήκε σώος από σφοδρό τροχαίο στην Εθνική -Αμορφη μάζα το ΙΧ του, καρφώθηκε σε φορτηγό [εικόνες]

Αλέξης Κούγιας: Βγήκε σώος από σφοδρό τροχαίο στην Εθνική -Αμορφη μάζα το ΙΧ του, καρφώθηκε σε φορτηγό [εικόνες]

Σφοδρό τροχαίο είχε στην εθνική οδό, το βράδυ της Τρίτης 9 Νοεμβρίου, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο κ. Κούγιας κινούταν από Λάρισα προς Αθήνα. Στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου και Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο γνωστός ποινικολόγος, που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα βαριά οχήματα, που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα, καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το LamiaReport, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε. Ευτυχώς, όπως αναφέρει το Μέσο, ο κ. Κούγιας βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αλέξης Κούγιας είχε τροχαίο ατύχημα και στις 15 Οκτωβρίου, καθώς ταξίδευε προς τη Λάρισα. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό του είχε υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

sovaro trohaio gia Alexi Kougia 04.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS