Τροχαίο στη Λιοσίων: Ποιος ήταν τελικά ο οδηγός της... κλεμμένης BMW [βίντεο]

Τροχαίο στη Λιοσίων: Ποιος ήταν τελικά ο οδηγός της... κλεμμένης BMW [βίντεο]

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες στη Λιοσίων με τέσσερις τραυματίες, ύστερα από καταδίωξη της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δράστης του τροχαίου είναι ένας 18χρονος. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος το είχε αφήσει σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Λιοσίων όταν ξαφνικά είδε από το GPS ότι το αυτοκίνητό του βρισκόταν εν κινήσει στο Φάληρο και ακολούθως στο Σύνταγμα. Άμεσα, ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές για την «κλοπή» του ΙΧ, δίνοντας μάλιστα την ακριβή τοποθεσία που κινούνταν.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο νεαρός δεν ήταν κλέφτης, αλλά ανιψιός του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου. Μόλις είδε την πολυτελή BMW εντυπωσιάστηκε και αποφάσισε να κάνει μια βόλτα, η οποία κατέληξε σε... καταδίωξη.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μόλις εντόπισαν το ΙΧ άρχισαν να καταδιώκουν τον οδηγό ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω σε δύο διερχόμενους μοτοσικλετιστές, τραυματίζοντάς τους ευτυχώς ελαφρά. Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μη συγκρουσθεί με το... κλεμμένο αυτοκίνητο.

Βίντεο: Η στιγμή του τροχαίου στη Λιοσίων
Δείτε καρέ καρέ το τροχαίο που προκάλεσε ο νεαρός με αποτέλεσμα η μαύρη BMW να μετατραπεί σε μια άμορφη μάσα από σίδερα...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ