Τροχαίο στη Μεσογείων: Εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα» η οδηγός που σκοτώθηκε -Συντετριμμένος ο Παπαδάκης

Τροχαίο στη Μεσογείων: Εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα» η οδηγός που σκοτώθηκε -Συντετριμμένος ο Παπαδάκης

Tραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, καθώς η γυναίκα οδηγός που φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπάρες και στο τοιχίο, υπέκυψε στα τραύματά της.

Όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Παπαδάκης το θύμα του τροχαίου ήταν μέλος της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Η περιγραφή του παρουσιαστή ήταν συγκλονιστική καθώς νωρίτερα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε κάνει live σύνδεση από την περιοχή του τροχαίο με ρεπόρτερ να βρίσκεται στο σημείο.

«Εδώ είναι η κάμερα 3, εδώ καθόταν το Μαράκι. Η Μαρία Μάτσα ήταν δυστυχώς το θύμα του τροχαίου που είχαμε το πρωί στην Μεσογείων. Πέρασαν πολλοί συνάδελφοι και είδαν μία γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, πήγαμε στον τόπο του συμβάντος, πήγαμε στο ΚΑΤ, όμως το Μαράκι παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε μία ώρα μετά. Λίγη ώρα πριν έρθει στην εκπομπή να πιάσει δουλειά… Είμαστε όλοι συντετριμμένοι» είπε μεταξύ άλλων και έντονα συγκινημένος το Γιώργος Παπαδάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS