Τροχαίο στη Βούλα: «Ήταν σαν να έχει γίνει βομβαρδισμός, παντού κομμάτια ΙΧ και άνθρωποι κάτω»

Τροχαίο στη Βούλα: «Ήταν σαν να έχει γίνει βομβαρδισμός, παντού κομμάτια ΙΧ και άνθρωποι κάτω»

Σοκ προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή της Βούλας, λίγο μετά τις 23:00.

Κάτοικοι περιγράφουν τη στιγμή της πρόσκρουσης κάνοντας λόγο για ήχο που ακούστηκε σαν «βομβαρδισμός», ενώ το σημείο έμοιαζε «σαν να έχει πέσει ρουκέτα στην Ουκρανία», αφού το μόνο που φαινόταν ήταν κομμάτια από ΙΧ και άνθρωποι στο οδόστρωμα.

Όλα συνέβησαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τέσσερις 19χρονοι, το οποίο είχε κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Βουλιαγμένη, στη συμβολή της παραλιακής με τη Βουλιαγμένης, στην ελαφριά δεξιά στροφή, χτύπησε σε έναν φοίνικα τον οποίο και έριξε, σε μια κολώνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε δύο αυτοκίνητα και κατέληξε σε μαντρότοιχο με σφοδρότητα.

Από τη σύγκρουση οι δύο εξ αυτών, ο οδηγός και η συνοδηγός, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι φίλοι τους, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα ανασύρθηκαν βαριά τραυματισμένοι. Ο ένας πιο βαριά, ο άλλος πιο ελαφριά, αλλά και οι δύο σε σταθερή, ελεγχόμενη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα είχε «πιάσει» ταχύτητα 180χλμ/ώρα.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες κατοίκων

Οι κάτοικοι μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, ενώ επαγγελματίας οδηγός εξέφρασε την ανησυχία του για τον τρόπο που οδηγούν ορισμένοι στον συγκεκριμένο δρόμο.

«Όταν βγήκα στο μπαλκόνι νόμιζα ότι έχει γίνει βομβαρδισμός. Κομμάτια μόνο έβλεπα και ανθρώπους κάτω, όπως βλέπεις μετά από ρουκέτες στην Ουκρανία», λέει μία κάτοικος της περιοχής, ενώ άλλος περιέγραψε πώς έγινε το δυστύχημα.

«Έχουν αυξηθεί πάρα πολύ στους δρόμους τα υπεραυτοκίνητα, Φεράρι, Λαμποργκίνι, Πόρσε, θυμάστε τι είχε γίνει και με τον Madclip τις προάλλες. Βράδυ, σε αυτό το σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα, φοβούνται και οι κάτοικοι και εγώ ως επαγγελματίας οδηγός. Είμαι στο φανάρι και κοιτάζω πίσω μου ποιός θα έρθει να μου "καρφωθεί"», εξήγησε οδηγός που βρέθηκε στο σημείο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ