Τροχαίο στην Κηφισίας: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την ηλικιωμένη και το 3χρονο παιδί - Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι

Τροχαίο στην Κηφισίας: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την ηλικιωμένη και το 3χρονο παιδί - Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη στην παράσυρση ηλικιωμένης γυναίκας και ενός κοριτσιού 3 ετών σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Κηφισίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας αφού έμαθε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού ζήτησε τη σύλληψη του οδηγού με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Πώς παρέσυρε η μηχανή το 3 ετών κοριτσάκι

Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στις 9:30 το πρωί, στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα μηχανάκι παρέσυρε μια γυναίκα και ένα παιδί.

Το άτυχο παιδί ηλικίας 3 ετών μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παίδων». Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το παιδί φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Η γυναίκα, οικιακή βοηθός που πρόσεχε το παιδί, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται.

Το βίντεο-σοκ από τη στιγμή του τροχαίου στην Κηφισίας

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται η γυναίκα με το κορίτσι να επιχειρούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου Κηφισίας. Δευτερόλεπτα αργότερα, το κόκκινο μηχανάκι με αναβάτη έναν 35χρονο διανομέα περνά από το σημείο χτυπά και ρίχνει στο έδαφος την ηλικιωμένη γυναίκα με το 3χρονο κοριτσάκι. Σημειώνεται πως στο σημείο δεν υπήρχε διάβαση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ