Υπόθεση κοκαΐνης: Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος σύντροφός της

Υπόθεση κοκαΐνης: Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος σύντροφός της

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ο 32χρονος πρωην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη σύντροφός του και πρωην παίκτρια ριάλιτι, που κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

Οι απολογίες τους είχαν ξεκινήσει λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Λίγο μετά τις 17:00, αποχώρησαν αμίλητοι για τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Δικηγόρος 29χρονης, Παντελής Κοκοτός
«Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση» ανάφερε ο συνήγορος της 29χρονης Παντελής Κοκοτός.

Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη «ξεφορτώθηκε» ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορός της ανέφερε: «η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί».

Δικηγόρος 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε: «Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριο τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο οποίος δεν είναι κανένας μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση».

Η απολογία των κατηγορούμενων
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα για 7,8 κιλά κοκαΐνης, βρέθηκαν σήμερα η 29χρονη πρώην παίκτρια τηλεοπτικού reality και μοντέλο και ο 32χρονος σύντροφος της. Επιπλέον, ο σύντροφος του μοντέλου απολογείται στις ανακριτικές αρχές και για βία κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι της υπόθεσης συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή.

Τι υποστήριξαν στο δικαστήριο
Ήδη, οι κατηγορούμενοι είχαν δώσει το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμή που θα ακολουθούσαν σήμερα κατά τις απολογίες τους. Ο σύντροφος της 29χρονης θα αρνιόταν την κατηγορία της διακίνησης και θα υποστήριζε ότι είναι εξαρτημένος από ουσίες. Επίσης, θα ανέφερε ότι λειτουργούσε μόνος χωρίς κανένα συνεργό. Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη, θα υποστήριζε στην απολογία της ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση και ότι γνώριζε την εξάρτηση του συντρόφου της από ουσίες και ότι προσπαθούσε μάλιστα να τον βοηθήσει.

Χαρακτηριστική της υπερασπιστικής γραμμής των δυο κατηγορουμένων είναι η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανένα συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμιά απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Σύμφωνα, ωστόσο με το διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., το μοντέλο φέρεται να απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στη τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι όπου διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS