Υπόθεση Πάτρας: Σε απόγνωση η Ρούλα Πισπιρίγκου με την προφυλάκιση της - Τι ζήτησε να της δώσουν η 33χρονη

Υπόθεση Πάτρας: Σε απόγνωση η Ρούλα Πισπιρίγκου με την προφυλάκιση της - Τι ζήτησε να της δώσουν η 33χρονη

Οι αρχές φοβούνται μήπως επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό της

Συνεργάσιμη και σε επιτήρηση είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση όσον αφορά στο θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022 στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα πέρασε το βράδυ της στη ΓΑΔΑ και νωρίς το πρωί της Τρίτης 5/4, υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και αφού αποδοκιμάστηκε από κόσμο που της φώναζε «ψόφα φόνισσα», αποδοκιμάστηκε έντονα και από τις άλλες κρατούμενες.

Η κατηγορούμενη ξέσπασε όταν μεταφέρθηκε στο κελί της, καθώς φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδουν την πληροφορία πως χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο.

Το μόνο που έχει ζητήσει είναι να της δοθεί μια κάρτα για να μπορεί να τηλεφωνεί και μια τηλεόραση για να βλέπει. Συγχρόνως και καθώς οι αρχές φοβούνται μήπως επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό της, την έχουν συνεχώς υπό επιτήρηση, ειδικά μετά το ξέσπασμά της όταν έφτασε στις φυλακές.

Τις πρώτες δυο μέρες της παραμονής της στον Κορυδαλλό, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μείνει στην απομόνωση, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κοροναϊό.

Η 33χρονη θα μείνει σε κελί που διαμορφώθηκε ειδικά εκείνη, στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας. Είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της και όταν χρειαστεί να τηλεφωνήσει, να είναι ξανά μόνη της.

Ανεπιθύμητη σε Κορυδαλλό και Ελαιώνα

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού, έτυχε «θερμής» υποδοχής από τις άλλες κρατούμενες, που την αποδοκίμασαν, την έβρισαν και απείλησαν τη ζωή της.

Δεν είναι όμως μόνο οι φυλακές Κορυδαλλού όπου θεωρείται ανεπιθύμητη η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ