Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ο Εισαγγελέας προτείνει να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ο Εισαγγελέας προτείνει να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Να παραπεμφθεί στο «εδώλιο» του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκουγια τα βαρύτατα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού της, εισηγήθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ταυτόχρονα εισηγήθηκε τηνπαράταση της προσωρινής κράτησης της 33χρονης κατηγορούμενης, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού από την περασμένη Άνοιξη.

Τον τελικό λόγο για την παραπομπή ή όχι της κατηγορούμενης στο «εδώλιο» του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, έχει το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο και θα αποφανθεί για το ζήτημα με βούλευμα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς βρίσκεται και η δεύτερη ανάκριση με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της ,της Μαλένα και της Ίριδας. Μόλις η 35η ανακρίτρια ολοκληρώσει την εξέταση των μαρτύρων, θα αποστείλει κλήση σε απολογία στην 33χρονη κατηγορούμενη, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για αυτές τις κακουργηματικες πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των ίδιων της των παιδιών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ