Υπόθεση ψευτογιατρού: Μαρτυρίες γιατρών των θυμάτων του 66χρονου – Τι συμβούλευαν τους συγγενείς τους

Υπόθεση ψευτογιατρού: Μαρτυρίες γιατρών των θυμάτων του 66χρονου – Τι συμβούλευαν τους συγγενείς τους

Σοκ προκαλούν οι ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης του νέου ψευτογιατρού.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τη φωτογραφία και τα στοιχεία του ψευτογιατρού, ο οποίος φέρεται να έχει εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, εκ των οποίων οι πέντε έχουν χάσει τη ζωή τους.

Μάλιστα, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 66χρονου, μέλημα των Αρχών είναι πλέον η συγκέντρωση νέων μαρτυριών και η καταγραφή νέων θυμάτων, αφού ο αριθμός των ανθρώπων που εξαπάτησε υπολογίζεται πως είναι πολλαπλάσιος από όσους έχουν ήδη εμφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στη δικογραφία της υπόθεσης υπάρχουν μαρτυρίες όχι μόνο συγγενών των θυμάτων, αλλά γιατρών και φυσικοθεραπευτών που παρακολουθούσαν και βοηθούσαν τους ασθενείς.

Αυτοί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν καταθέσει πώς επιδεινώθηκε η υγεία των ασθενών με την αγωγή που τους χορηγούσε ο ψευτογιατρός, με κάποιους από τους γιατρούς, που έχουν θέσεις σε δημόσια νοσοκομεία, να καταθέτουν ότι είχαν προειδοποιήσει τους συγγενείς των θυμάτων να μη διακόψουν την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και σε καμία περίπτωση να μη λαμβάνουν ό,τι τους χορηγούσε ο ψευτογιατρός και ο συνεργός του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ