Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα

Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα

Τέλος στο ανθρωποκυνηγητό - Είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο 26χρονος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και παραδόθηκε. Καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη, ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, θα συλληφθεί. 

Ο 26χρονος είναι εκείνος που τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον Γιάννη Μάρκου και τον μαχαίρωσε 15 με 20 φορές μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης. 

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Γιάννης Μάρκου να είχε στοχοποιηθεί. Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής και ενώ αρχικά η εκτίμηση ήταν πως όλα έγιναν γιατί ξέσπασε καβγάς για τη σειρά στην καντίνα, τώρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. 

Θύτης και θύμα βρίσκονταν, πριν από τη μοιραία συνάντηση στην καντίνα στη Βαρυμπόμπη, στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, από το οποίο αναχώρησαν με διαφορά μερικών λεπτών.

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία και παραδόθηκε τελικά είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS