Βιασμός 12χρονης: Επιμένει στην αθωότητά της η μητέρα - «Άδικη και βιαστική η προφυλάκισή της», λέει ο Λύτρας

Βιασμός 12χρονης: Επιμένει στην αθωότητά της η μητέρα - «Άδικη και βιαστική η προφυλάκισή της», λέει ο Λύτρας

Στις φυλακές Κορυδαλλού, κρατείται η μητέρα της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης,

Η 37χρονη μητέρα μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα και έχει ήδη καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Ο δικηγόρους της κατηγορούμενης για μαστροπεία Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο Mega, εξέφρασε την εντύπωση που του έχει κάνει το ότι έρχεται στην δημοσιότητα και πάλι η κατάθεση της 12χρονης ενώ ο ίδιος δεν την έχει στην κατοχή του, ενώ την έχει ζητήσει με την Ανακρίτρια.

Στην τέταρτη κατάθεση που δίνει το ανήλικο κορίτσι βγάζει και πάλι εκτός κάδρου υπόπτων την μητέρα της και πάνω σε αυτό ο δικηγόρος σχολίασε: «Η ψυχολόγος που εξετάζει το παιδί θα είχε καταλάβει αμέσως εάν οι απαντήσεις του παιδιού δεν ήταν αληθινές και θα το είχε καταθέσει».

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η απόφαση της προφυλάκισης της μητέρας ήταν μία τελείως άδικη προσωρινή κράτηση και πάρα πολύ βιαστική. Επιπλέον υποστηρίζει ο δικηγόρος ότι θα έπρεπε πρώτα να είχε εξεταστεί το παιδί, να διερευνηθεί ο λογαριασμός και κατόπιν αν χρειαζόταν στην προφυλάκιση η μητέρα.

Με την προφυλάκιση, όπως υποστηρίζει ο κ. Λύτρας η μητέρα χωρίστηκε από όλα τα παιδιά της, τα οποία την στηρίζουν και εξέφρασε την ελπίδα ότι η προσωρινή κράτηση θα ανακληθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε ότι έχει γίνει εξέταση και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση των βιασμών. Σχετικά με τα αδέλφια της 12χρονης σημείωσε ότι θα δοθούν στην γιαγιά και η 12χρονη θα πάει στην θεία της και ενδεχομένως ένα από τα αδέλφια της θα πάει μαζί της για να μην είναι μόνη της.

Αναφορικά με τον Ηλία Μίχο ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας: «Προφανώς δεν ξεκίνησαν αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν αυτές τις διαδικασίες στα 50 ή στα 40 τους χρόνια. Ένας άνθρωπος που έχει μπει σε αυτή την διαδικασία θα έχει «μπει» πολλά χρόνια πριν».

Σχετικά με τις πληροφορίες για το Airbnb ότι υπήρχαν πολλές φορές παιδικά ποδήλατα έξω από αυτόν τον χώρο ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε: «Έχω την πληροφορία ότι υπήρχαν αρκετά ποδηλατάκια έξω από το χώρο αυτό που ο 53χρονος πήγαινε την 12χρονη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ