Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών – Η κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα περιπλέκει τα πράγματα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών – Η κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα περιπλέκει τα πράγματα

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα παραδοθούν επίσημα στην ανακρίτρια σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα.

Αν και οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική του Αριστοτελείου, το τελικό πόρισμα θα παραδοθεί μόλις φτάσουν και τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Ελβετίας. Στα εν λόγω αποτελέσματα θα διευκρινίζεται και η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος μετρ που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία στη σουίτα αρνήθηκε κατηγορηματικά μπροστά στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ότι είναι ο διοργανωτής του πάρτι. Η 24χρονη Γεωργία έχει αρχίσει να πηγαίνει κανονικά στην εργασία της καθώς θέλει να επανέλθει στην καθημερινότητά της προκειμένου να υποστηριχτεί και ψυχολογικά.

Καταθέσεις μαρτύρων

Παράλληλα, έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν και όλοι όσοι πέρασαν έστω και για λίγα λεπτά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τη σουίτα, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν ως μάρτυρες και οι δύο φίλες της Γεωργίας που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ.

Η μαρτυρία που «ανατρέπει τα δεδομένα»

Μία νέα μαρτυρία φέρεται να ανατρέπει να δεδομένα και να αναδεικνύει μία νέα διάσταση στην πολύκροτη αυτή ιστορία, στην οποία εμπλέκονται πολλοί. Άλλοι δύο μάρτυρες, άτομα που βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, προσέγγισαν τον δικηγόρο του τελευταίου μάρτυρα που κατέθεσε στις αρχές όσα είδε και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να καταθέσουν και εκείνοι στις αρχές όσα συνέβησαν. Εκτός από τους φερόμενους ως δράστες, τους οποίους έχει καταγγείλει για βιασμό η Γεωργία Μπίκα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εκείνο το βράδυ, βρίσκονταν περισσότερα από 17 άτομα.

Η κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα στις αρχές περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα καθώς παρουσιάζει μία εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή, σε σχέση με όσα έχει καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα. Όπως δήλωσε δικηγόρος του μάρτυρα, Θάνος Καρατσιώλης, «ο πελάτης μου ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και, όπως υποστηρίζει, δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει. Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις»προσέθεσε σχετικά ο δικηγόρος.

Όσον αφορά στα δύο άτομα που βρίσκονταν στο πάρτι έχουν πλησιάσει τον Θάνο Καρατσιώλη και του έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να καταθέσουν. Τα δύο άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη Γεωργία, φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, παρουσιάζοντας επίσης σημαντικές διαφορές σε σχέση με την αφήγηση της καταγγέλλουσας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS