Βιασμός στον Κολωνό: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης - Συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης - Ο ρόλος-«κλειδί» της μητέρας

Βιασμός στον Κολωνό: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης - Συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης - Ο ρόλος-«κλειδί» της μητέρας

Ακόμη ερευνώνται οι καταγγελίες ότι η 12χρονη με τον 53χρονο αλλά και τη μητέρα της πήγαιναν σε οίκο ανοχής στην Ιερά Οδό, προκειμένου να είναι πιο «εύκολοι» οι βιασμοί του παιδιού

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που τη βίαζε και την εξέδιδε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Οι Αρχές έχουν στρέψει όλα τους τα βλέμματα ώστε να φτάσουν στον πυρήνα της αλήθειας και να βρουν την άκρη του νήματος. Έτσι λοιπόν, αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης για την φρικιαστική αυτή υπόθεση καθώς έχουν ταυτοποιηθεί και νέοι θύτες.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση μέσα από τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, η οποία θα λάβει χώρα κατά τα επόμενα 24ωρα.

Υπενθυμίζεται πως κατά την πρώτη κατάθεση το κοριτσάκι περιγράφει πώς βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη. Τα όσα έζησε το προηγούμενο διάστημα και περιέγραψε στους αστυνομικούς σοκάρουν. Για 150 ημέρες ο Ηλίας Μίχος βίασε όχι μόνο το σώμα της αλλά και τη ψυχή της.
«Ο 53χρονος μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα», ανέφερε η 12χρονη.

Παράλληλα οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να υπάρχει ένα μεγάλο κύκλωμα με περισσότερα μέλη και περισσότερα θύματα. Αυτό που διερευνάται επίσης είναι και διακίνηση πορνογραφικού υλικού καθώς στο κινητό της 12χρονης βρέθηκε παρόμοιο υλικό.

Ακόμη ερευνώνται οι καταγγελίες ότι η 12χρονη με τον 53χρονο αλλά και τη μητέρα της πήγαιναν σε οίκο ανοχής στην Ιερά Οδό, προκειμένου να είναι πιο «εύκολοι» οι βιασμοί του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν αν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης έχουν πέσει και άλλα άτομα.

Ρόλος «κλειδί» της μητέρας

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό είναι η μητέρα της που κατηγορείται για μαστροπεία κάτι που όμως που αρνείται κατηγορηματικά.
Η 37χρονη καλείται να εξηγήσει ποιος ήταν ο ρόλος της στην υπόθεση, την ίδια ώρα που τα έξι ανήλικα παιδιά της βρίσκονται, με εισαγγελική παραγγελία, στο νοσοκομείο Παίδων και εξετάζονται από ειδικούς.
Αυτή την ώρα η κατηγορούμενη κρατείται στο τμήμα Ανηλίκων μόνη κι απομονωμένη. Η μητέρα είναι ανέκφραστη κι αμίλητη ενώ δεν έχει δεχθεί επισκεπτήριο. Εκεί θα παραμείνει μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι όπου θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια και θα απολογηθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ