Βόλος - Αδελφή δικηγόρου: Τον είχε για χρόνια πελάτη, ήταν μπλεγμένος σε διάφορα

Βόλος - Αδελφή δικηγόρου: Τον είχε για χρόνια πελάτη, ήταν μπλεγμένος σε διάφορα

Εξέφρασε την αγανάκτησή της για το γεγονός του ότι οι Αρχές ξεγελάστηκαν αρχικά και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει.


Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την γνωστοποίηση του ότι ο 39χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της νονάς του στο Βόλο,πριν 12 χρόνια είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του!

«Ήρθαν τα πράγματα στη θέση τους»

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η αδερφή του δικηγόρου ανέφερε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο ευφάνταστος νους ότι ο άνθρωπος που μέχρι πρότινος υπερασπιζότα ο αδελφός της, θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος της μητέρας τους.

«Είχε δώσει τότε κατάθεση, αλλά δεν ξέρω τι είχε πει τότε στην κατάθεση και τι κατάλαβαν οι αστυνομικοί. Εγώ δεν ήμουν παρούσα, ούτε έχω τη δυνατότητα να ψυχανεμίζομαι πράγματα και συμπεριφορές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, η κ.Μηλίνη είπε ακόμη ότι «είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου. Επιτέλους ήρθαν τα πράγματα στη θέση τους, όπως έπρεπε».

Αναφορικά με τον αδελφό της, ανέφερε ότι εκείνος την ενημέρωσε για την εξέλιξη της υπόθεσης και ότι «επί χρόνια τον είχε πελάτη, γιατί ήταν μπλεγμένος σε διάφορα», με την ίδια να εκφράζει την αγανάκτησή της για το γεγονός του ότι οι Αρχές ξεγελάστηκαν αρχικά και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει.

Τέλος, υπογράμμισε πως η μητέρα της είχε σερβίρει στον μετέπειτα φονιά της παγωτό, ενώ όταν άρχισε να τη μαχαιρώνει, παρά τα ουρλιαχτά της, κανείς από τη γειτονιά δεν αντέδρασε για να προσφέρει βοήθεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS