Βόλος: Γλέντι αρραβώνα με 150 καλεσμένους - Πετούσαν μπουκάλια και πέτρες στους αστυνομικούς

Βόλος: Γλέντι αρραβώνα με 150 καλεσμένους - Πετούσαν μπουκάλια και πέτρες στους αστυνομικούς

Την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται, οι λοιμωξιολόγοι εφιστούν προσοχή για την αποφυγή συνωστισμού και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του COVID-19 αυστηροποιούνται, στη Νέα Ιωνία Βόλου διοργανώθηκε γλέντι αρραβώνα με 150 καλεσμένους, σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος.

Η παραβίαση του μέτρου για τον περιορισμό των καλεσμένων σε κοινωνικές εκδηλώσεις έως τα 100 άτομα μέχρι προχθές Κυριακή και έως τα 50 άτομα από χθες στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας, δεν ήταν η μόνη.

Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες η μουσική έπαιζε στη διαπασών κρατώντας ξάγρυπνους τους κατοίκους της περιοχής ενώ όταν επενέβησαν έπειτα από πολλαπλές καταγγελίες αστυνομικοί, δέχτηκαν επίθεση με μπουκάλια και πέτρες από καλεσμένους που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των αστυνομικών ο... "πόλεμος" συνεχιζόταν. Σε κάθε προσέγγιση τα περιπολικά δέχονταν επίθεση. Νωρίς το πρωί, αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι που φιλοξενούνταν το γλέντι. Ακόμη κι εκείνη την ώρα στον χώρο βρίσκονταν 150 καλεσμένοι.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη βεβαίωση παράβασης για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού επιβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ σε βάρος του πατέρα της νύφης ο οποίος ταυτόχρονα συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για διατάραξη κοινής ησυχίας και ηχορύπανση.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS