«Βόμβα» για τα νεκρά κορίτσια: Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη - Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον τους δράστες

«Βόμβα» για τα νεκρά κορίτσια: Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη - Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον τους δράστες

«Ερευνάται είναι εάν κάποιος συνδυασμός έχει προκαλέσει στο παιδί τον θάνατο».


Κοντά στη λύση του μυστηρίου με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι οι Αρχές και εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος στο Star, «είναι λογικό οι άμοιροι αυτοί γονείς να περιμένουν απαντήσεις. Απαντήσεις περιμένει και όλη η ελληνική κοινωνία».

Παράλληλα, τόνισε ότι Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο των καταθέσεων. «Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον τους δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος» είπε χαρακτηριστικά.

«Εκτιμώ ότι δε θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες. Δεν περιμένω να δουν το φως της δημοσιότητας οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού πριν φτάσουν στον Εισαγγελέα. Είναι καθαρά διαδικαστικό πλέον το θέμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε απαντήσεις» πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρέπει να γίνει σύγκριση του θανάτου της Τζωρτζίνας, του παιδιού που κατέληξε τελευταίο, με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνει.

«Οι δράστες και στους τρεις θανάτους είναι ίδιοι, δεν μπορεί να είναι άλλοι. Σέβομαι τον πόνο αυτών των γονιών, αλλά πρέπει να περιμένουν. Σήμερα είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» κατέληξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

«Ερευνάται είναι εάν κάποιος συνδυασμός έχει προκαλέσει στο παιδί τον θάνατο»

Ο αρχισυντάκτης εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!», για την υπόθεση.

«Σε ό,τι αφορά στο σημερινό δημοσίευμα έχω να πω ότι διάγουμε μία περίοδο που ακούγονται πολλά, τα δύο εμπλεκόμενα υπουργεία, το Δικαιοσύνης και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θέλουν ό,τι βγαίνει να είναι ξεκάθαρο. Η δική μας πληροφορία λέει ότι οι τοξικολογικές έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο υπάρχει η εντολή για επαλήθευση όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, και το πρώτο συμπέρασμα δείχνει ότι δεν υπάρχει ξένη ουσία που να έχει χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα, και που δεν έχει καμία σχέση με το φαρμακευτικό πρόγραμμα που ακολουθούσε το παιδί. Αυτό που ερευνάται είναι εάν κάποιος συνδυασμός έχει προκαλέσει στο παιδί τον θάνατο», ανέφερε αρχικά.

«Έχουμε φτάσει σε μία χρονική στιγμή που η Αστυνομία δεν είναι έτοιμη, και από την άλλη έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη πρόοδο της έρευνας της Εισαγγελίας Πατρών σε ό,τι αφορά σε συμβάντα που έγιναν στα νοσοκομεία της πόλης. Ακόμα, δεν είμαστε σε σημείο να γίνουν ανακοινώσεις. Όταν μίλησα με την Ρούλα Πισπιρίγκου δε μιλήσαμε για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών, ήταν μία ευρεία συζήτηση σε ανθρωπιστικό πλαίσιο. Η ίδια θα επιθυμούσε να δώσει τις δικές της απαντήσεις στην Αστυνομία. Μίλησα επίσης και με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είναι υπέρ της μη ανθρωποφαγίας. Αυτό που την ρώτησα είναι πως αντέχει όλο αυτό και μου απάντησε ότι είναι «εκτός ορίων». Η ίδια έφτασε σε ένα σημείο να τηλεφωνήσει κάπου και να πει εάν πρέπει να πάει μόνη της στην αστυνομία να πει τί έκανε και τί όχι», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή, ο αξιωματικός εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 το πρωί του Σαββάτου προέβη στην εκτίμηση ότι ο θάνατος των τριών παιδιών είναι κατά 98% έγκλημα και η πιθανότητα για μη εγκληματική πράξη έχει μειωθεί στο 2%. Παράλληλα, προανήγγειλε άμεσες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

 

 

  

tp banner
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS