ΕΛΛΑΔΑ

«Ψηφιακή Μέριμνα»: Από σήμερα η εξαργύρωση του voucher των 200€ για αγορά Tablet ή Laptop σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Την επιταγή (voucher) των 200€ για αγορά ενός Tablet ή Laptop μπορούν να εξαργυρώσουν απόσήμερα οι Δικαιούχοι μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα»,το οποίο στηρίζουν ενεργά η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Οι Δικαιούχοι που αποκτούν το Tablet ή το Laptop τους στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ επωφελούνται με δώρο 12GB COSMOTEMobile Internet για 1 χρόνο1. Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να έχουν Wi-Fi όπου κι αν βρίσκονται, διατίθεται σε προσφορά το COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi, από 99€ στα 79€, έως τις 30Ιουλίου 2021, με ενσωματωμένη κάρτα SIM με 50GB για 6 μήνες και με δυνατότητα σύνδεσης στοinternet έως και 16 συσκευές ταυτόχρονα. Οι Δικαιούχοι του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» μπορούν να εξαργυρώσουν την επιταγή(voucher) και να αγοράσουν το Tablet ή Laptop που επιθυμούν είτε απευθείας στο eshop της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε τηλεφωνικά στο 801 1197000 για καταστήματα COSMOTE και 210 800 6000 για καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τη συσκευή θα την παραλάβουν δωρεάν στον χώρο τους. Εναλλακτικά,μπορούν, να επισκεφτούν ένα κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και με τηνεπιταγή (voucher) να πραγματοποιήσουν την αγορά τους. Η εξαργύρωση της επιταγής μπορεί ναγίνει μέχρι τις 30 Ιουλίου 2021.

cosmote voucher 1

Εάν κάποιος Δικαιούχος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή μεγαλύτερης αξίας απ' αυτήν της επιταγής(voucher), πρέπει να καλύψει τη διαφορά. Κάθε επιταγή αντιστοιχεί στην αγορά μίας συσκευής.Επίσης, μια οικογένεια με περισσότερα από ένα ωφελούμενα παιδιά μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, ναχρησιμοποιήσει περισσότερες από μία επιταγές (vouchers) για την αγορά μίας συσκευής (ανώτατοόριο οι τρεις επιταγές, δηλαδή 600€). Ο εξοπλισμός διατίθεται μαζί με λογισμικό για προστασία απόιούς (antivirus) και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που βρίσκονται σε κάθε περιοχή και σε κάθεγειτονιά της Ελλάδας, οι Δικαιούχοι θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία από Tablets και Laptops πουσυμμετέχουν στο Πρόγραμμα, για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.

germanos voucher

Μπορούν να το συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ και Περιφερειακά για ακόμα καλύτερη εμπειρίατηλεκπαίδευσης. Στηρίζοντας το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνουν την τεχνολογία ακόμα πιο κοντά στους μαθητές και τους φοιτητές και συμβάλλουν στονψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.Υπενθυμίζεται ότι Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000€, για κάθε εξαρτώμενο παιδί ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σεεκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα (περισσότερες πληροφορίες εδώ). Η «Ψηφιακή Μέριμνα», πουυλοποιείται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έχει ως στόχοτην υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS