Χαλκιδική: Ο ξενοδόχος έστελνε τα ροζ βίντεο από τα παγιδευμένα δωμάτια σε ιστοσελίδες του εξωτερικού

Χαλκιδική: Ο ξενοδόχος έστελνε τα ροζ βίντεο από τα παγιδευμένα δωμάτια σε ιστοσελίδες του εξωτερικού

Εκτός Χαλκιδικής βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του καταλύματος που εντοπίστηκαν οι κρυφές κάμερες σε δωμάτια, καθώς οι αντιδράσεις από την τοπική κοινότητα ήταν έντονες.

Μάλιστα, προτού εγκαταλείψει το χωριό, αφαίρεσε και τις πινακίδες που έγραφαν τα ονόματα του ξενοδοχείου και του καφέ που διατηρούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας στην κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, ότι είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό – κάμερα για να ελέγχει τον χώρο, ώστε να μην κλαπεί κάτι.

Αυτό που εξετάζεται τώρα από τις Αρχές είναι, εάν ο ξενοδοχός έχει διοχετεύσει το υλικό από το καταγραφικό σε ιστοσελίδες του «σκοτεινού διαδικτύου» και σε ιστοσελίδες με συνδρομή ή με ερασιτεχνικά βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Υπενθυμίζεται πως εάν έχει διοχετεύσει το υλικό και σε άλλες ιστοσελίδες κα κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω της αλλαγής του νόμου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS