Ν. Χαρδαλιάς: Η τήρηση των μέτρων σημαίνει όχι νέα μέτρα

Ν. Χαρδαλιάς: Η τήρηση των μέτρων σημαίνει όχι νέα μέτρα

Οι έλεγχοι στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων θα είναι σαρωτικοί, καθώς διαπιστώθηκε μη τήρηση των πρωτοκόλλων, είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στην τακτική ενημέρωση. Όπως τόνισε, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ελεγχθούν όλες σε όλη τη χώρα.


Ο υφυπουργός επισήμανε την αύξηση κρουσμάτων στην Αττική και προανήγγειλε την αύξηση των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί. Όπως είπε, όπου τα μέτρα τηρούνται, υπάρχει σημαντική επιδημιολογική αποφόρτιση. «Η τήρηση των μέτρων σημαίνει όχι νέα μέτρα» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Όπως σημείωσε, τις επόμενες μέρες παρουσιάζονται στις Ένοπλες Δυνάμεις 8.450 στρατεύσιμοι. Όλοι τους θα περάσουν από 7-23 Σεπτεμβρίου από τεστ Covid-19, που θα διενεργήσουν, στα σημεία κατάταξής τους, υγειονομικά κλιμάκια των ΕΔ και του ΕΟΔΥ.

Ο υφυπουργός επανέλαβε πως απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα παραμένει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, χωρίς εκπτώσεις. Δεν περισσεύει κανείς από την προσπάθειά μας αυτή. Χρειάζεται η συνεργασία Πολιτείας-πολιτών. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να σταματήσουμε την εξέλιξη της πανδημίας, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS