Χαρδαλιάς: Παράταση των μέτρων μέχρι 12 Οκτωβρίου

Χαρδαλιάς: Παράταση των μέτρων μέχρι 12 Οκτωβρίου

Παράταση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας.

«Μέσα από την καθημερινότητα βλέπουμε πόσο μεταδοτικός είναι ο κοροναϊός», επεσήμανε, τονίζοντας την ανάγκη να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα. «Ο αριθμός των ασθενών που χρειάζονται διασωλήνωση αυξάνεται» σχολίασε.

Μαγιορκίνης: Αναμένεται αύξηση της μεταδοτικότητας

Τις ανοδικές τάσεις του αριθμού των κρουσμάτων τόνισε από την πλευρά του και ο καθηγητής ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κοροναϊού.

Ο κ. Μαγιορκίνης τόνισε ότι «οι Ανοδικές τάσεις σε ημερήσια κρούσματα και διασωληνώσεις στην Ελλάδα, είναι ανησυχητικές. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο δύσκολες καθώς «αναμένεται αύξηση της μεταδοτικότητας της νόσου στα τέλη Οκτωβρίου». Ο καθηγητής εξέφρασε την ανησυχία του και τα αυξημένα κρούσματα στην Αττική, ανακοινώντας ότι σήμερα επιβεβαιώθηκαν 207 νέα κρούσματα. Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε και πάλι αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων για την χώρα μας με 460 νέα κρούσματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ