Ξέφυγε η κατάσταση στη Νάουσα: Άνδρας δάγκωσε ιδιοκτήτη καφέ γιατί του ζήτησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ξέφυγε η κατάσταση στη Νάουσα: Άνδρας δάγκωσε ιδιοκτήτη καφέ γιατί του ζήτησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ο ηλικιωμένος έριξε γροθιά στον πρόσωπο του ιδιοκτήτη και στη συνέχεια τον δάγκωσε στο μάγουλο!


Ενα αδιανόητο περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα σε καφετέρια στη Νάουσα. Ενας ηλικιωμένος δάγκωσε τον ιδιοκτήτης καφετέριας επειδή τόλμησε να ζητήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test για να τον αφήσει να κάτσει στο κατάστημά του.

Ο ηλικιωμένος δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ούτε αρνητικό rapid test, με αποτέλεσμα να του ζητηθεί να φύγε. Τότε, αυτός άρχισε να φωνάζει και να βρίζει, ενώ οι φίλοι του τού είπαν να σταματήσει και τελικά έφυγαν όλοι μαζί.

Ωστόσο, ο ηλικιωμένος επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με ψεύτικο πιστοποιητικό νόσησης που δεν είχε barcode, ενώ δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του.

Άρχισε να βρίζει

Όταν πάλι του είπαν να αποχωρήσει, ο έξαλλος άνδρας άρχισε να βρίζει τις σερβιτόρες και τον ιδιοκτήτη της καφετέριας, στον οποίο και επιτέθηκε. Ο ηλικιωμένος έριξε γροθιά στον πρόσωπο του ιδιοκτήτη και στη συνέχεια τον δάγκωσε στο μάγουλο!

Ο 77χρονος έφυγε με βρισιές και απειλές, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μετέβη αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας της περιοχής για να του γίνουν ράμματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS