Ξέσπασαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού στη δίκη για τη δολοφονία του: «Εσείς το κάνατε»

Ξέσπασαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού στη δίκη για τη δολοφονία του: «Εσείς το κάνατε»

Κατά την προβολή ενός επεξεργασμένου βίντεο, αντέδρασαν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, στη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr, στο εδώλιο κάθονται 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατηγορούνται για το φόνο του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή Χαριλάου.

Στο στάδιο εξέτασης των αναγνωστέων εγγράφων, συνήγορος υπεράσπισης των 10ου και 11ου κατηγορουμένων κατέθεσε ένα στικάκι με οπτικοακουστικό αρχείο. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από τα γνωστά βίντεο, διάρκειας 50 δευτερολέπτων το οποίο υπέστη ειδική επεξεργασία.

Αντέδρασαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού κατά τη διάρκεια της δίκης

Απομονώθηκε η κραυγή του Άλκη για να φανεί ποτέ φεύγουν οι δράστες πάνω από τον 19χρονο , στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα. «Εσείς ήσασταν» φώναξε η μητέρα του Άλκη και συμπλήρωσε: «Συνεχίστε. Το θέλουμε κι εμείς αυτό το βίντεο. Όλη η Ελλάδα το είδε». Ο πατέρας του Άλκη φώναξε: «Ξαναβάλτο. Ξαναβάλτο», ζητώντας την επανάληψη προβολής του συγκεκριμένου βίντεο.

Η σημερινή (28/3) ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS