Zαχάρω Ηλείας: Μαίνεται το μέτωπο σε δασική έκταση κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις [Εικόνες]

Zαχάρω Ηλείας: Μαίνεται το μέτωπο σε δασική έκταση κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις [Εικόνες]

Στις φλόγες έχει παραδοθεί αναγεννημένο δάσος στη Ζαχάρω Ηλείας, με τη μεγάλη πυρκαγιά να μαίνεται στους Σχίνους κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικίες.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας, με δυνάμεις τόσο από τα κλιμάκια Κρέστενας και Ολυμπίας, όσο και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου να κινούνται προς πύρινο μέτωπο που ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή Σχίνοι Ζαχάρως.

Η πυρκαγιά καίει σε αναγεννημένο δάσος και πλησίον κατοικημένης περιοχής, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 22 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Δείτε φωτογραφίες από το μέτωπο της πυρκγαγιάς

zaxaro purkagies 2304

Πυρκαγιές: 25 νέα μέτωπα μέσα μια μέρα, τα τρία ενεργά

Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές στη χώρα. Από αυτές, οι 22 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τρεις.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ