Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Το παρελθόν του 53χρονου επιχειρηματία ερευνούν οι αρχές- Νεκρή η σύζυγός του

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Το παρελθόν του 53χρονου επιχειρηματία ερευνούν οι αρχές- Νεκρή η σύζυγός του

Κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάτρας ο 53χρονος που δέχτηκε ενέδρα θανάτου στην Ζάκυνθο.

Στην ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι στην περιοχή του Αγίου Σώστη στην Ζάκυνθο, σκοτώθηκε η σύζυγός του, 37χρονη επιχειρηματίας στο νησί, η οποία επέβαινε μαζί του στην μηχανή του, με τον ίδιο να έχει τραυματιστεί σοβαρά από τις σφαίρες των δραστών.

Ζάκυνθος: Ολα δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Με την υπόθεση να δείχνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών και το θύμα να παραμένει νοσηλευόμενο στο νοσοκομείο, η παρουσία της αστυνομίας κρίθηκε απαραίτητη, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν ρίξει το βάρος σε υποθέσεις που απασχόλησαν τη δικαιοσύνη κατά το παρελθόν και αφορούν τον 53χρονο άντρα.

Οπως ανέφερε η ΕΡΤ, ο 53χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ληστείας στο παρελθόν με άλλον επιχειρηματία του νησιού (δεν κατηγορήθηκε ποτέ για την υπόθεση), καθώς και για υπόθεση με γιάφκα όπλων πριν από χρόνια στην Αθήνα. Σύμφωνα με το tempo24.gr, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά προς το παρόν παραμένει άγνωστο ποιο ή ποια «μέτωπα» μπορεί να είχε ανοιχτά ο 53χρονος.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης στην Ζάκυνθο

Ο επιχειρηματίας επέβαινε στην μηχανή του με την 37χρονη σύζυγό του όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν τους δύο δράστες, δύο άτομα που φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα και έμοιαζαν με αστυνομικούς, του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Όταν αυτός μείωσε ταχύτητα, άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του η σύζυγός του και να τραυματιστεί ο ίδιος.

Ο 53χρονος φέρεται να κατάφερε να φτάσει στο σπίτι ενός φίλου του και από εκεί κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε τραυματία.

Το θύμα της επίθεσης είχε παντρευτεί την σύζυγό του το 2012 (απέκτησαν και ένα παιδί), ενώ είχε επενδύσει σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και υποβρύχιες καταδύσεις, ενώ η σύζυγός του είναι γνωστή επιχειρηματίας στο νησί της Ζακύνθου, καθώς είχε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS