Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 9χρονου -«Ηταν τα καλώδια ανοιχτά, ακούμπησαν στο σώμα του»

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 9χρονου -«Ηταν τα καλώδια ανοιχτά, ακούμπησαν στο σώμα του»

«Δράμα μεγάλο, η δύναμή μας έχει πεθάνει», ανέφερε ο πατέρας του 9χρονου που έπαιζε κρυφτό και έπαθε ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο.

«Πήγε να παίξει, έφυγε το παιδί μας για πέντε λεπτά», εξήγησε ο πατέρας του 9χρονου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», σημειώνοντας πως έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά. «Εχει τρία χρόνια που έπαιζε το παιδί εκεί».

«Ηταν τα καλώδια ανοιχτά, ακουμπούσαν πάνω στη βάση και πήγε το παιδί να κρυφτεί εκεί και ακούμπησε στο σώμα του», προσέθεσε, αναφέροντας πως έχει άλλο ένα παιδί ηλικίας 1,5 έτους.

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε κάποια προειδοποίηση σε αυτές τις εγκαταστάσεις, είπε πως «ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένει απέναντι είχε πει σε υπάλληλο στο Δημαρχείο, για βλάβη στο σημείο».

«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί...»

«Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Αλλιώς δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως έχουν ήδη βάλει δικηγόρο για την υπόθεση.

«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί και του πάτησα την καρδιά μήπως συνέλθει. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια», συμπλήρωσε, αναφέροντας πως «εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτό».

Για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα η σορός του 9χρονου

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα θα μεταφερθεί, σήμερα, η σορός του 9χρονου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το άτυχο παιδί έπαιζε «κρυφτό» με την παρέα του, όταν αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Το 9χρονο παιδάκι με καταγωγή από την Αλβανία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα. Στο σημείο μάλιστα, μετέβη πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του κλιματιστικού.

Υπενθυμίζεται πως οι άνδρες της Aστυνομίας προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, έναν ηλεκτρολόγο και έναν ψυκτικό.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του 9χρονου

Μιλώντας στο IonianTV, συγγενής του 9χρονου παιδιού δήλωσε καταρρακωμένος από την απώλειά του. «Χάσαμε το μικρό μας. Το παιδί έπαιζε με τα άλλα τα παιδάκια. Βρήκαμε το παιδί πεθαμένο. Το ασθενοφόρο άργησε πολύ να έρθει, όμως ίσως να ήταν ήδη αργά για να γίνει κάτι. Δεν έχω λόγια. Μας έφυγε ένα αγγελούδι. Το παιδί το είχαμε μεγαλώσει υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολα μεγάλωσε. Ηρθε στη ζωή πολύ μικρός. Εχουμε κάνει πολύ αγώνα για αυτό το παιδί και έφυγε άδικα», είπε.

Ενώ, ένας άλλος συγγενής δήλωσε: «Ο ιδιοκτήτης εκεί που έγινε το ατύχημα είναι στο Τμήμα, όμως ο αδερφός του είναι εδώ. Και μου έκανε εντύπωση πως δεν ήρθε ούτε μια στιγμή να να μας μιλήσει. Να πει συλλυπητήρια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ